Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІІ-га координаційна робоча нарада  керівників структурних підрозділів та комунальних установ

Дата: 01.02.2021 13:44
Кількість переглядів: 584

Під головуванням В.Лужняка, о 9:00 відбулася 2-га координаційна робоча нарада  керівників структурних підрозділів та комунальних установ Віньковецької  селищної ради VIII скликання.
"Ми вже укомплектували більше 60 % штату селищної ради,по максимуму взяли людей із досвідом і відповідними навичками, аби якнайефективніше реалізувати робочий процес. Відпочивати немає коли - необхідно вже зараз,з першого робочого дня,з головою поринати в роботу"-зазначив голова.
На нараді говорили :

-про роботу комунальних підприємств громади.Зокрема,голова наголосив на необхідності збільшення ефективності роботи комунальних підприємств селища в зимовий період:"Вивіз сміття,посипання вулиць,налагодження та ремонтні роботи з водопостачання  мають проводитися якісно та вчасно" -наголосив В.Лужняк.
- про соціальну домогу на селі. Завідувач сектору прозвітувала,що робота налагоджується,плануються виїзди у села для встановлення співпраці.
-про діяльність ЦНАПу у громаді;
-про роботу загального віддділу селищної ради та можливості запровадження системи електронного документообігу;
-про створення робочої групи для розгляду заяв по земельних питаннях,для забезпечення відкритості і прозорості  для жителів громади розгляду цих питань;
-про роботу закладів культури;
-про стан комунальних доріг та можливі ремонтні роботи;
-про рівень підготовки селища та сіл громади до важких погодніх умов,забезпечення пальним та технікою для ефективної роботи;
-про роботу закладів освіти: "Підвозом та харчуванням в повному обсязі заклади забезпечено,температурний режим витримується,навчально-виховний процес провдовжується,захворюванність серед учнів сягає 5-6 % і здебільшого це сезонні захворювання, не повязанні з Covid-19,дана ситауція в межах норми";
-  про забезпечення програми фінансування інсуліну для хворих:"З місцевого бюджету громади в січні місяці було виділено 50 тис.гривень, наразі ситуація під контролем, щоденно моніторимо надходження місцевого бюджету, у тому числі очікуємо надходження по субвенції з місцевого бюджету , яка надасть можливість фінансувати ліки інсулінозалежних хворих. Планові призначення дохідної частини на січень місяць виконано.»- прозвітувала І.Кузь,начальник відділу фінансів;
-про запуск роботи комісії по виплаті матеріальної допомоги;
-про епідеміологічну ситуацію в громаді звітувала головний лікар Віньковецького центру первинної медико-санітарної допомоги Заблотовська Л.Д.:"З початку пандемії 868 особи перехворіли,839-одужали,10 померло,поки що захворюваність іде на спад."
-Ковальський С.В.проінформував про діяльність КнП «Віньковецька багатопрофільна лікарня»:"Заклад працює в штатному режимі. На лікуванні перебуває 89 хворих,18 хворих на Covid – 19." Лікар наголосив на важливості інформованості населення щодо вакцинації,висвітлення інформації через ЗМІ та особисті консультації лікарями усіх нюансів вакцинування аби запобігти дезінформації та паніці.

Фото без опису       Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь