Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Липня, 2024 р., 11:55
Додаткові можливості для вступників до Державного податкового університету.
24 Липня, 2024 р., 13:51
Звертаємо увагу операторів ринку харчових продуктів на необхідність забезпечення безперебійних режимів зберігання харчових продуктів, щоб уникнути негативних наслідків для здоров’я споживачів, максимально забезпечити належні умови, зокрема дотримання температурного режиму під час зберігання харчових продуктів. Важливо, щоб знеструмлення не застало Ваш заклад зненацька. З метою недопущення харчових отруєнь через споживання харчових продуктів, які можуть бути небезпечними внаслідок порушення температурних умов їх зберігання з врахуванням рекомендацій МОЗ пропонуємо заздалегідь подбати про альтернативні засоби електроенергії, по можливості придбати бензинові або дизельні генератори, павербанки, портативні електростанції тощо.
24 Липня, 2024 р., 08:28
Дане опитування покликано зібрати інформацію про вплив війни на різні субʼєкти туристичної діяльності України (обʼєкти розміщення, туристичні оператори і агенти, заклади харчування, екскурсійні бюро/гіди) з метою подальшого аналізу та спільних кроків задля збереження та підтримки галузі гостинності. 
23 Липня, 2024 р., 14:30
Українські військові та члени їх сімей мають право скористатись пільгами на житлово комунальні послуги. Хто має таке право, які пільги передбачені та які документи для цього потрібні у матеріалі юристів системи безоплатної правничої допомоги (БПД).
23 Липня, 2024 р., 14:29
Громадська спілка «Агентство з відновлюваної енергетики» (АВЕ), яка реалізує діяльність з підтримки сталого розвитку та покращення довкілля за допомогою впровадження відновлюваної енергії та енергозберігаючих технологій, запрошує взяти участь у безкоштовному навчальному курсі «Тренінг з питань скорочення викидів парникових газів» за підтримки Міністерства закордонних справ Нідерландів в рамках розвитку зовнішньої політики Нідерландів.
23 Липня, 2024 р., 14:29
Подати вакансію для розміщення на сайті служби зайнятості або оформити довідку в електронному вигляді можна не виходячи з дому. Для цього зареєструйтесь в електронному кабінеті та користуйтесь послугами Державної служби зайнятості.
23 Липня, 2024 р., 14:23
За даними Центру громадського здоров’я, у 2023 році на території України зафіксовано 759 випадків захворювання на гострий гепатит В. Таким чином, у порівнянні з 2022 роком захворюваність на гострий гепатит В зросла на 45, 96%.
23 Липня, 2024 р., 14:18
Приєднуйтесь до команди професіоналів! Посилання на офіційну сторінку бригади у соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/3012NGU Посилання на офіційну сторінку бригади у соціальній мережі Instagram: https://www.instagram.com/vch3012/

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь