Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Квітня, 2024 р., 10:09
80% батьків дітей та осіб з інвалідністю не знають про свої права та не користуються гарантованою допомогою від держави.  Уважно прочитайте дану інформацію та збережіть, оскільки ви ніколи не знаєте коли і кому вона знадобиться. 
23 Квітня, 2024 р., 14:17
У третій декаді квітня ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” традиційно долучається до заходів у рамках Всесвітнього, Європейського та Українського тижнів імунізації. На Хмельниччини усе заплановане цьогоріч проходить під гаслом “Вакциновані — Захищені!”.
23 Квітня, 2024 р., 14:16
Концепцію відновлення місцевого самоврядування України затверджено Правлінням Асоціації міст України. АМУ спільно з міжнародними партнерами, пропонуємо наступний крок для продовження розвитку демократії.
23 Квітня, 2024 р., 14:03
ПРОГРАМА ПОБУДОВИ СУСПІЛЬСТВА ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ДЕМОКРАТІЇ.
23 Квітня, 2024 р., 13:56
Добровільну участь у пенсійному страхуванні можуть брати як застраховані, так і незастраховані особи старші 16 років. Важливо, щоб у реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування була інформація про таких громадян і вони не були пенсіонерами (частина 9 статті 12 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”). Тобто сплачувати добровільні пенсійні внески ви можете до того часу, поки вам не буде призначено пенсію.
23 Квітня, 2024 р., 13:54
Станом на 17 квітня 228,4 тис. пенсіонерів з числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які набули цього статусу до 24 лютого 2022 року та пройшли фізичну ідентифікацію, отримують пенсійні виплати у квітні. 
23 Квітня, 2024 р., 13:52
Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області повідомляє про добір кандидатів на посади державної служби категорій «Б» та «В»:
23 Квітня, 2024 р., 13:48
Метою політики безбар'єрності є створення безперешкодного середовища для всіх груп населення, забезпечення рівних можливостей кожній людині реалізовувати свої права. Успіх будь-якого івенту – у зручності й комфорті його учасників та гостей. Забезпечити це легко, якщо у фокусі підходів і рішень при його організації буде безбар'єрність – починаючи від запрошень і вибору локації до налаштування освітлення, облаштування різних зон і підготовки персоналу.
23 Квітня, 2024 р., 13:46
 Хмельницьке районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області повідомляє:
23 Квітня, 2024 р., 11:19
Державна програма 5-7-9% створена для підтримки малих та середніх підприємств, які отримують до 50 млн грн прибутку на рік. Взяти участь у програмі можуть як новостворені, так і діючі підприємства. Кредитування за програмою 5-7-9% пропонує кращі кредитні умови для підприємств, а також безоплатне навчання. Які умови кредитування, хто може взяти участь та які банк співпрацюють з програмою – розповідаємо у матеріалі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь