Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Лютого, 2024 р., 15:42
Сім’ї полонених чи зниклих безвісти, які потребують юридичної підтримки, можуть отримати її, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги.
27 Лютого, 2024 р., 15:39
Повномасштабне вторгнення росії в України загострило проблему сексуального насильства, пов’язаного з війною. Тож Національна соціальна сервісна служба України розробили інформаційну пам’ятку на тему: «Сексуальне насильство, пов’язане з конфліктом. Все, що треба знати про СНПК».
27 Лютого, 2024 р., 15:36
Що таке дискримінація за ознакою статі? Ситуація, за якої особа та/або група осіб за ознаками статі, які були, є та можуть бути дійсними або припущеними, зазнає обмеження у визнанні, реалізації або користуванні правами та свободами чи привілеями в будь-якій формі, встановленій Законом України "Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні", крім випадків, коли такі обмеження або привілеї мають правомірну об’єктивно обґрунтовану мету, способи досягнення якої є належними та необхідними.
27 Лютого, 2024 р., 15:02
Від 19 липня 2021 року, згідно з рішенням виконавчого комітету №204 "Про обмеження перебування неповнолітніх дітей у вечірній час на вулицях та в розважальних закладах" власники закладів сфери розваг, закладів громадського харчування та уповноважені ними особи, що розташовані на території громади зобов’язані вживати заходів щодо недопущення у такі заклади з 22:00 до 06:00 години дітей до 16 років без супроводження батьків, законних представників дітей.
27 Лютого, 2024 р., 10:20
Що робити, якщо перейменували вашу вулицю? Коротка відповідь - нічого. Останнім часом активно поширюють у соцмережах боти,  що, мовляв потрібно змінювати документи і платити за це гроші. Це неправда. До того ж отримати доказ, що ти живеш на вулиці, що змінила назву, легко.
27 Лютого, 2024 р., 09:18
Повідомляємо про те, що ТОВ «Краєвид Поділля» в період з 23.02 по 29.02 буде проводити внесення мінеральних добрив по наступних населених пунктах с. Женишківці. с Нетечинці, с. Славута та такими агрегатами та екіпажами.
27 Лютого, 2024 р., 08:33
До селищної ради звернувся військовослужбовець із селища Віньківці Слюсар Володимир Олексійович, що наразі захищає незалежність країни та спокій рідного краю на Запорізькому напрямку. Захиснику потрібна була зарядна станція та бензопила.
26 Лютого, 2024 р., 14:17
Рішення, які прийнято на черговій 56 сесії Віньковецької селищної ради:
22 Лютого, 2024 р., 15:12
В Україні запроваджена нова форма сімейного виховання — патронатна сім'я. Її метою є забезпечити дитині, яка опинилася у складних життєвих обставинах, житло, турботу, родинне тепло й піклування, поки складні життєві обставини її батьками не будуть подолані.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь