Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Січня, 2024 р., 08:44
1 січня 2024 року зріс прожитковий мінімум. Тож змінилися умови надання вторинної правничої допомоги (допомоги зі зверненням до суду) людям з низьким доходом.
25 Січня, 2024 р., 08:36
 Упродовж 2023 року Державна служба зайнятості продовжувала удосконалювати та автоматизувати свої послуги, запроваджувала нові сервіси та програми, розробляла нові моделі обслуговування клієнтів тощо. Зокрема було реалізовано низку урядових ініціатив, направлених на підтримку безробітних та роботодавців, а також шляхом надання вже традиційних послуг – з працевлаштування, професійного навчання, надання ваучера, організації громадських,  суспільно корисних та інших робіт тимчасового характеру.
24 Січня, 2024 р., 14:42
У рамках попередніх п’яти раундів Програма реінтеграції ветеранів, IREX вже надала підтримку 92 ветеранам та ветеранкам та 20 членам їхніх родин на шляху їхнього професійного розвитку!
24 Січня, 2024 р., 08:25
Відповідно до інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 15 січня 2024 року № 2023.8800-fup17 стосовно виявлення залишків пестицидів, включаючи хлорпірифос, у жасмині (походженням з Китаю), який використовувався у різних чайних сумішах, що експортувались з Федеративної Республіки Німеччини (виробник: Kirchner, Fischer & Co., Elmshorn) до України (отримувач: ТОВ «Світ Чаю», вул. Гайдара 50, офіс 7, м. Київ, 01033).
22 Січня, 2024 р., 09:56
Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) продовжує реалізацію проєкту «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади» та пропонує скористатися можливістю здійснення перевезень вантажів допомоги за рахунок проєкту у громади, які потерпіли від агресії російської федерації та деокуповані громади, а також ті, які прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб. Такими перевезеннями можуть скористатися обласні військові адміністрації та громади для забезпечення життєдіяльності та відновлення територій, а також підтримки громадян, які опинилися у складних умовах військових дій російської федерації.
19 Січня, 2024 р., 17:01
19 січня о 9:00 відбулося засідання виконавчого комітету.
18 Січня, 2024 р., 12:06
У світлі викликів нашого часу, коли кожен вчинок має вагу золота, важливо взяти до уваги ті дії, які об'єднують нас у спільному бажанні надати підтримку тим, хто захищає нашу країну від окупантів.
17 Січня, 2024 р., 09:35
24 лютого 2022 року - день, коли усі свідомі  українці об'єдналися та взяли на себе відповідальність за свою свободу та незалежність: частина - вступили до лав ЗСУ, а ті, хто залишились - стали волонтерами. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь