Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Грудня, 2023 р., 14:58
З віком артеріальний тиск підвищується — і це нормально. Насправді це твердження правдиве лише частково. З часом стінки судин втрачають свою еластичність, що призводить до підвищення тиску в невеликих межах.
11 Грудня, 2023 р., 11:48
7 грудня о 9:30 відбулося засідання виконавчого комітету. Прийнято такі рішення:
06 Грудня, 2023 р., 14:46
  Серцево-судинні захворювання є причиною смертності №1 в Україні — їхня частка становить 64% летальних випадків серед усього населення. А основна група ризику — саме чоловіки працездатного віку.  Довкола теми серцево-судинних захворювань існує чимало міфів. Наприклад, багато людей вважають, що, маючи хвороби, серця не можна займатись фізичною активністю, що кардіохірургія здатна повністю відновити здоров’я, а холестерин і жири — це суцільне зло для серцево-судинної системи.  Лікарі та медсестри Золотоніського центру сімейної медицини готові розвінчати топ-10 міфів про захворювання серця. Дивися відео та пиши у коментарях, у що раніше помилково вірив ти   А дізнатися більше про фактори ризику розвитку серцево-судинних хвороб можна на сайті: https://cvd.phc.org.ua/  #СтаньНаВартіСвогоСерця  Ініціатива відбувається в межах Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».
04 Грудня, 2023 р., 13:35
Патронат над дитиною – це професійна комплексна послуга, яка передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію в сім’ї патронатного вихователя дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах, та одночасне надання спеціалістами інтенсивних підтримуючих послуг її батькам для вирішення проблем, що призвели до розлучення з дитиною. Патронатним вихователем може стати спеціально підготовлений працівник, який на договірній основі з уповноваженим закладом здійснює догляд, виховання дітей, тимчасово влаштованих у його сім’ю, та несе відповідальність за їх життя та стан здоров’я під час перебування. Це громадяни України віком від 35 до 60 років (для жінки) і від 35 до 65 років (для чоловіка), які перебувають у зареєстрованому шлюбі; проживають на спільній житловій площі; мають позитивний досвід виховання дітей; одна (один) з яких виконання обов’язків патронатного вихователя не поєднує з іншою трудовою діяльністю; пройшли курси спеціальної підготовки. Оптимальний термін перебування дитини в патронатній сім’ї не повинен перевищувати 3 місяці. В особливих випадках, термін перебування під патронатом може бути подовжений, але не повинен бути більшим за 6 місяців. Патронатні вихователі отримують грошову винагороду в розмірі 5-ти прожиткових мінімумів за надання послуг та кошти на утримання кожної дитини. Усіх, кого зацікавила ця інформація, просимо звертатися до служби у справах дітей та КУ «ЦНСП» Віньковецької селищної ради.
28 Листопада, 2023 р., 13:26
З 25 листопада стартує щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка триватиме до 10 грудня. Основне завдання цієї акції – привернути увагу спільноти до двох актуальних проблем – запобігання та протидії домашньому насильству й торгівлі людьми, а також активізація діяльності державних установ і громадських організацій задля об’єднання зусиль заради захисту прав людини. Акція «16 днів проти насильства» - це нагода ще раз нагадати громадськості про існування цих проблем у суспільстві, підвищити рівень обізнаності людей щодо усіх форм насильства. А тому пропонує для перегляду документальний фільм під назвою «Поруш тишу», створений за підтримки урядів Канади, Великої Британії, Бюро гуманітарної допомоги USAID. Фільм розповідає про те, як повномасштабна вплинула на рівень домашнього насильства та його форми. Крім того, у документальній стрічці висвітлена тема надання допомоги постраждалим від насильства, пов’язаного з війною, зокрема сексуального. Якщо ви є свідком вчинення насильства або самі стали його жертвою, не терпіть, не мовчіть. ТЕРМІНОВО звертайтеся у відповідні органи. Мовчати НЕ МОЖНА! Терпіти НЕ ТРЕБА!
27 Листопада, 2023 р., 11:22
ПІДСУМКИ сорок шостої чергової сесії Віньковецької селищної ради, яка відбулась 24.11.2023року
24 Листопада, 2023 р., 11:47
Серцево-судинні захворювання — причина №1 передчасної смертності в Україні. Саме вони є причиною 64% усіх летальних випадків, а це - близько 450 тисяч втрачених життів щороку 
23 Листопада, 2023 р., 14:46
Відповідно до інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від від 20 листопада 2023 року № 2023.8018 стосовно виявлення диметоату в мандаринах з Єгипту, що експортувались з Греції (експортрер: DROSERO TRADE S.M.P.C., Giannitsa) до України (отримувач: ТОВ «Фудком», вул. Залізничне шосе 57, м. Київ, 01014; місце доставки: с. Мартусівка, Бориспільський р-н., Київська обл.).
22 Листопада, 2023 р., 16:56
Всесвітній тиждень інформування про антимікробну реакцію — це щорічна глобальна кампанія, спрямована на підвищення обізнаності та розуміння антимікробної реабілітації та популяризацію найкращих практик серед зацікавлених сторін "Одне здоров'я" для зменшення появи та поширення інфекцій, стійких до ліків.
22 Листопада, 2023 р., 16:53
Коли життя минає в режимі “дім — робота — дім”, буває важко знайти час на фізичні навантаження. Проте без достатньої фізичної активності страждає весь організм і серце, зокрема.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь