Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Грудня, 2023 р., 14:05
Засідання 48 чергової сесії відбулося 22 грудня 2023 року о 9:00:  
26 Грудня, 2023 р., 09:26
Це "роздутий" міф, нав’язаний нам фармацевтичними компаніями. Розгляньмо, що нам пропонують для прокапування?
26 Грудня, 2023 р., 09:22
Так, хірург дійсно може врятувати життя при інфаркті або ж допомогти знизити інтенсивність нападів при стенокардії. Однак, хвороба буде прогресувати далі, адже сучасна кардіологія — не панацея. І жодна операція не зможе повністю відновити здоров’я.  Не покладайся на чудеса кардіохірургії, а щодня роби маленькі кроки, аби зберегти здорове серце:   відмовся від вживання тютюну та алкоголю;   збалансовано харчуйся;   будь фізично активним;   регулярно відвідуй свого сімейного лікаря.  Більше про серцево-судинні хвороби та їх фактори ризику: https://cvd.phc.org.ua/  #СтаньНаВартіСвогоСерця  
21 Грудня, 2023 р., 08:35
Збірник матеріалів, рекомендацій і документів щодо виконання вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».
19 Грудня, 2023 р., 10:15
Відповідно до інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 14 грудня 2023 року № 2023.8646 стосовно виявлення високого вмісту летючих компонентів і сильного неприємного запаху в силіконових чашках з ручками (походженням з Китаю), що експортувались з Республіки Словенія (відправник: Apollo d.o.o., Ptuj) до України (отримувач: ТОВ «ВЕСТ СЕЙЛ ГРУП», вул. Кольберга 3-А, м. Львів, 79013).
18 Грудня, 2023 р., 11:21
1. Якщо ваш мобільний телефон (смартфон) тривалий час знаходиться за межами дії мережі мобільного оператора, насамперед перевірте його справність.
18 Грудня, 2023 р., 09:28
Інколи цей міф звучить ще й так: «мені вже пізно кидати курити». Та насправді після твоєї останньої викуреної сигарети:   через 20 хвилин нормалізуються пульс та артеріальний тиск;   через 12 годин кров повністю очищується від чадного газу;
18 Грудня, 2023 р., 09:25
Та насправді ми зовсім не відчуваємо «стрибки» артеріального тиску. А такі симптоми, як головний біль, запаморочення, мушки перед очима — це судинні реакції на різке підвищення або зниження тиску.    Якщо у людини тиск стабільно тримається на позначці 160/100, і вона не відчуває вищезгаданих ознак — це є небезпечною ознакою артеріальної гіпертензії, і її судини щосекунди руйнуються під дією тиску.   Не чекай на небезпечні симптоми — регулярно звертайся до сімейного лікаря, щоб слідкувати за рівнем артеріального тиску та вчасно запобігти хворобам  Дізнайся більше про фактори ризику серцево-судинних захворювань на сайті: https://cvd.phc.org.ua/  #СтаньНаВартіСвогоСерця  Ініціатива відбувається в межах Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».
14 Грудня, 2023 р., 15:52
При серцево-судинних захворюваннях не можна займатись фізичною активністю.  Це неправда!  Серце, як автомобіль, створене для постійного руху та любить працювати у жвавому темпі. А обмеження фізичної активності лиш призводить до атрофії серцевого м'яза та прогресування серцевої недостатності — і серце стає неспроможним повноцінно прокачувати кров.  Абсолютний мінімум навантажень, доступний кожному, — це помірна ходьба по 30-40 хвилин на день. Можеш більше? Бігай, катайся на велосипеді, стрибай, танцюй!   Серце — це м'яз, створений природою для роботи. Підтримуй його здоров’я завдяки регулярній фізичній активності.  Більше про фактори ризику хвороб серця: https://cvd.phc.org.ua/  #СтаньНаВартіСвогоСерця  Ініціатива відбувається в межах Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь