Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Андрій Мельник : новий директор КП "Віньковецький комунсервіс"

Дата: 05.02.2021 13:23
Кількість переглядів: 1606

    Фото без опису  Фото без опису

2 лютого Мельник Андрій Олександрович підписав із Віньковецькою селищною радою контракт про призначення його керівником КП «Віньковецький комунсервіс» на 1 рік.


Голова селищної ради привітав новопризначеного директора : « Вітаємо, бажаємо успіху та натхнення у роботі! Часу на розкачку немає абсолютно. Ви це бачите. Знаєте, яка ситуація по Віньківцях і у громаді. Надалі комунальне підприємство буде обслуговувати усю територію громади. На минулій сесії  ми прийняли рішення, яким усі водогони буде передано на баланс комунального підприємства.» 


Перший заступник додав: «На підтримку та сприяння селищної ради Ви можете розраховувати завжди. Зі свого боку ми зробимо усе можливе, аби комунальне підприємство працювало як належне .»

Як  і обіцяли, ми поспілкувалися із паном Андрієм, і от що він нам розповів:


«Зараз на балансі підприємства є  біля 9 одиниць рухомої техніки, яка вже вичерпала свій ресурс. Необхідно шукати можливості оновлення. Селищна рада має залучати інвесторів, спонсорів, також є різноманітні державні програми підтримки, потрібно шукати можливості, розробляти відповідну проєктно-кошторисну документацію, грати тендери. Треба використовувати усі варіанти і ми вже це робимо. Вже готовий проєкт на 15 млн. на закупівлю комунальної техніки, даний проєкт підтримав народний депутат В.Бондар. Буде техніка - буде новий рівень якості роботи!
Плануємо організовувати будівельні бригади для виконання різнопланових задач у громаді: будівництво водогонів, мостів, реконструкція приміщень, ремонтні роботи, забезпечення освітленням вулиць. Будуть замовлення – будуть нові робочі місця. Нам необхідно створити умови для людей, які будуть працювати тут. Тим більше, що зараз усі водогони будуть передані на баланс КП «Віньковецький комунсервіс» і в кожному селі, де є водогін нам необхідна людина, яка буде відповідальна за забезпечення водопостачанням населеного пункту. А це нові робочі місця, а отже і розвиток громади.
Загалом, у нас по штату вже є вакансії: нам необхідний тракторист, слюсар-сантехнік. Деякі працівники звільнилися, інші залишаються працювати. Загалом, у мене позиція така – зараз ми перебуваємо в такому стані як і вся громада - в стадії розвитку, розбудови, початку нового етапу і нам потрібні люди, які готові з першого дня віддаватися роботі і активно працювати. Для людей, які приходять на роботу «аби просто відробити необхідні години» в нас, нажаль, немає ні ресурсів, ні пропозицій.
Зараз працюємо у штатному режимі: ліквідовуємо прориви, міняємо труби, посипаємо вулиці, міняємо лампочки. 
Завдань багато. Нам потрібно привести в порядок облік водопостачання, аби забезпечити безперебійне постачання води, налагодити договірні відносини із населенням. Планується оптимізувати цю систему у майбутньому. Хочемо, аби у кожного користувача був свій електронний кабінет, де можна буде внести показники та оплатити послуги. Вивчаємо це питання. Лише у контакті із двох сторін можливо творити зміни. Тому, сподіваємось на підтримку та свідомість жителів також.
Працюємо над впорядкуванням збору та вивезення сміття, необхідно визначити місця встановлення сміттєвих баків та налагодити ті ж самі договірні відносини з населенням. Адже, усі послуги аби вони були якісними повинні бути оплаченими. Бо інакше, ми просто не зможемо виконувати свої функції. Як бачите,  підприємство наше зараз переживає не найкращі часи. Але потрібно працювати, потрібно змінювати, вірю, що разом ми зможемо досягти поставлених цілей.
»

Бажаємо новопризначеному директору успіху у досягненні поставлених цілей, селищна рада завжди готова підтримати амбітні проєкти та допомогти у реалізації планів, надіємось, що і громадськість підтримає запропоновані ініціативи.

Фото без опису     Фото без описуФото без опису    Фото без описуФото без опису     Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь