Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

III -тя координаційна нарада керівників структурних підрозділів та комунальних установ Віньковецької селищної ради

Дата: 08.02.2021 13:06
Кількість переглядів: 679

Під головуванням В.Лужняка, о 9:00 відбулася 3-тя координаційна робоча нарада  керівників структурних підрозділів та комунальних установ Віньковецької  селищної ради VIII скликання.
« Наші робочі наради- це обов`язковий момент,тому явка повинна бути стовідсотковою, адже ми вирішуємо основні питання життєдіяльності громади, тому прохання віднестися до цього питання відповідально!»
На нараді говорили :
-про реакцію влади та комунальних установ на погодні умови. Зокрема, голова наголосив на необхідності збільшення ефективності роботи комунальних підприємств селища в період сильного снігопаду. Перший затупник Д. Приступа відзвітував : « З 5-тої ранку горнемо вулиці. Снігопад очікується весь день, після обіду-продовжимо.»
Завідувач сектору цивільного захисту, П. Іванчук, додав: « В селищі та по громаді ситуацію моніторимо. Всі дороги в нормальному стані. Взаємодія зі старостами та з райавтодором організована. Ситуація повністю під контролем.»

Лужняк : « Працюємо в міру необхідності, 2 – 3-тя ночі, не важливо – на ранок дороги мають бути готові до проїзду транспорту. Прохання до всіх керівників – по максимуму сприяти - технікою.»
-про роботу закладів освіти, звітував начальник відділу освіти,молоді та спорту В.Арсенюк : "Автобуси виїхали, незважаючи на негоду підвіз забезпечено. Є деякі проблеми по селах Славута і Гута, тримаємо контакт з учнями, все під контролем. З опаленням закладів проблем немає, всі проблеми ми вже ліквідували."
-про роботу земельного відділу звітував начальник П.Дунець : «Опрацювали вже більше 200 заяв, розробили програму землекористування, деякі нюанси залишилося ще узгодити. Укомплектовуємо до кінця тижня штат». 
-    про роботу відділу фінансів прозвітувала І.Кузь: «У ході планування бюджету заплановано субвенцію з Зіньківського сільського бюджету у сумі 479,5 тис. грн., яка мала бути спрямована на оплату енергоносіїв по КНП «Віньковецька БЛ» та КНП «Віньковецька ЦПМСД», в т. ч. 40 тис грн заплановано було використати на підключення газу до ФАП Зіньківської сільської ради. Зіньківській сільській раді надіслано лист із підтверджуючими розрахунками. Проте, станом на 08.02.2021 року угода про передачу коштів не підписана.
В.Лужняк : «Це питання було обговорено, відповідні розрахунки  з урахуванням кількості жителів розроблені, але така ситуація, нажаль, склалася. В мене є велике прохання до керівництва Віньковецької ЦРЛ , нехай ця ситуація ніяким чином не відобразиться на жителях Зіньківської громади. Ми знайдемо необхідні кошти в нашому місцевому бюджеті, жителі Зіньківської громади не повинні страждати через позицію їхнього керівництва."
-    про бюджет. Відділу економічного розвитку було дано завдання розрахувати проєкти  будівництва водогонів в селах,для розробки проєктно-кошторисної документації, розрахувати потреби на придбання щебеню для поточного ямкового ремонту доріг комунальної власності Віньковецької територіальної громади.
-про соціальну домогу на селі. Завідувач сектору прозвітувала, що робота продовжується, розпочалися виїзди на села, контакт із робітниками та місцевими жителями налагоджується.
-    ситуацію із захворюваністю  на  Covid -19, прокоментувала Л.Заблотовська: «Ситуація  покращується, катаральних хворих звернулося 39, 24 – пройшли ПРЛ - тестування, амбулаторно лікується 11 хворих, на самоізоляції – 28 » С.Ковальський додав: « В  БЛ ситуація з  коронавірусом така : 8 хворих, 2 в реанімації, хворі готуються до виписки, одужують.»
-про ефективність роботи комунальних установ. Селищний голова наголосив на необхідності створення комісії, що буде перевіряти ефективність  використання бюджетних коштів  комунальними установами громади. «Ми зараз не можемо дозволити нераціональне використання коштів, у нас немає такої фінансової можливості. Тому, прошу це питання взяти на контроль» - підсумував голова.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь