Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

V координаційна нарада

Дата: 22.02.2021 13:51
Кількість переглядів: 463

В понеділок о 9:00 керівники комунальних установ та структурних підрозділів сеищної ради зібрались на координаційну нараду. 
Під головуванням В.Лужняка ,розглядали питання,що стосувались :

- підготовки до  сесії, яка відбудеться в четвер 25.02, секретар А.Олендра прозвітувала про роботу в постійних депутатських комісіях : « Робота у комісіях триває, на сьогодні запланована земельна комісія за участі депутатів та  старостів, в вівторок планується бюджетна комісія»;
- про позачергове зібранння виконкому, яке заплановане на завтра 23.02. на 9:00. «Будуть узгоджуватися бюджетні питання,що мають бути винесені на сесію » - зазначила керуючий справами,Т.Кошай.
- про роботу закладів культури, процес реогранізації  та подальші плани щодо створення Інформаційно- культурних центрів на селі розповідав начальник відділу О.Коцемір.
- про соціальну допомогу на селі звітувала завідувач сектору соціальної допомоги М.Білоус.
- про роботу ЦНАПу : «Виготовлені усі ключі, які необхідні для роботи державних реєстаторів, підключено програму «Соціальна громада» аби адміністатори змогли якісно надавати послуги, запускаємо програму  « Е-Малятко»,також зконтактували із  Головне управління Держгеокадастру для проходження стажування.» - прозвітувала начальник А.Тарнавська.
- про підготовку програми землекористування та земельних питань до сесії. «Робота в комісіях продовжується по земельних питаннях, програма землекористування готова до затвердження» - відзвітував начальник відділу П.Дунець.
-  про ситуацю із Covid – 19 звітувала Л.Заблотовська "Прийоми в відділені катаральних хворих збільшилися – 91 людина звернулася,41 з них були направлені на ПРЛ тестування ,29 тестів виявилися позитивними.Експерес тестів було здано 59,19 з яких були позитивними.Амбулаторних хворих зараз 24,на самоізоляції знаходиться – 67.За весь перід хворих було 903,одужало -857,померло- 11." Головний лікар багатопрофільної лікарні Ковальський С.  прозвітував, що кількість хворих на Covid-19 за цей тиждень збільшилась на 5 чоловік у БЛ. Симптоматика вірусу не змінилася, важкою формою здебільшого хворіють люди, що мають супутні захворювання такі як ожиріння,цукрових діабет,гіпертонія тощо. Також у хворих спостерігається постковідний синдром, який характеризується –депресивно-астенічним станом та загостренням супутніх захворювань.
- представлено начальника відділу житлово-комунального господарства ,Колісника Л.Є. Голова наголосив,що новопризначеному керівнику необхідно налагодити співпрацю з КП «Віньковецький комунсервіс», також з відділом економічного розвитку, включитися у розробку проектів функціонування водогонів та багато інших проектів,направлених на ремонт доріг та забезпечення благоустрою.
- начальник відділу фінансів І.Кузь прозвітувала,що проблеми із Зіньківською субвенцією на медицину все ще не вирішенні.Головний лікар Віньковецької багатопрофільної лікарні, С.Ковальський додав,що у БЛ лікується наразі 89 хворих, 30 з яких жителі Зіньківської громади, четверо з  яких хворі на коронавірус. Проблема є і вона не може відбитися на людях. Будуть писатися відповідні листи, аби влада Зіньківської громади врешті прийняла рішення на користь своїх жителів.

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь