Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконкому

Дата: 23.02.2021 15:34
Кількість переглядів: 672

На 9:00 у кабінеті  селищного голови  було проведено засідання виконкому. На порядку денному розглянули 11 питань.
Обговорювали необхідність зміни тарифів на водопостачання та водовідведення по Віньковецькій селищній раді. Виступав директор КП «Віньковецький комунсервіс» із обгрунтуванням встановлення єдиного тарифу на водопостачання для усіх жителів громади Адже, усі водогони,що знаходяться на території громади тепер переходять у обслуговування КП «Віньковецький комунсервіс».Тому логічно було встановити єдиний тариф, який був би прийнятним для всіх. Також директор зазначив,що даний тариф включає лише собівартість послуги ( зарплата працівникам,електроенергія,витрати на пальне), аби робота комунального підприємтва була ефективною необхідно налагодити тарифну політику та облік водокористування. З інформацією про зміну тарифів можна буде ознайомитися у газеті та на сайті Віньковецької селищної ради згодом. Поки єдиного тарифу немає,адже процес прийняття водогонів на баланс ще не завершився.
Також обговорили  інвестиційну програму направлену на розвиток підприємства,що була преставлена на виконкомі.
Затвердили створення робочої групи,що буде проводити перевірку фінансово- господарської діяльності КП «Віньковецький комунсервіс» за минулий рік. Під головуванням Приступи Дмитра Івановича - першого заступника селищного голови,депутатів Віньковецької селищної ради та спеціалістів у сфері економічних та фінансових питань. Ця робоча група створена задля аналізу діяльності комунального підприємства за минулий рік ,щоб на його основі створити робочий інвестиційний проект,яким буде послуговуватися КП на майбутнє.
Затвердженно порядок видачі довідок  старостами сіл та спеціалістами ради,розроблений єдиний формат та механізм видачі,порядок подачі документів.Обговорили проєкт Програми  розвитку земельних відносин на 2021 - 2023 роки, де визначено основні проблемні питання та пріорітетні напрямки. Начальник відділу фінансів виступила із звітом про виконання бюджету селищної та сільських рад за  2020 рік,також члени засідання виконкому заслухали проєкт рішення селищної ради "Про внесення змін до селищногня.о бюджету" та ряд інших питань.

ПОРЯДОК ДЕНИЙ

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь