Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Координаційна нарада керівників

Дата: 01.03.2021 17:00
Кількість переглядів: 1273

Обговорили нагальні питання життєдіяльності громади. Говорили про:
-    про освіту.Головний спеціаліст відділу освіти В.Піменов відзвітував,що заклади освіти працюють у штатному режимі,температурний режим в нормі,підвіз забезпечено,всі нагальні питання вирішуються по мірі необхідності. Подолянська гімназія  відзавтра виходить на очне навчання,сьогодні останній день дистанційного. Готується документація до Головного сервісного центру МВС для перереєстрації автобусів. Минулого понеділка був експерт, що проінспектував стан усіх автобусів.
-    роботу КП «Комунсервіс» ,звітував А.Мельник.Голова наголосив на важливості ефективної роботи комунального підприємства та налагодження організаційних питань.
-    про фінанси.Зокрема,завідувач сектором бюджетної політики І.Сатановська зазначила,ща наразі відділ фінансів спільно із відділом економічного розвитку активно працює над підготовкою Проєкту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Віньковецької селищної ради на 2022 рік » та звітом за 2020 рік. Також відзвітувала ,що проблем із виплатою заробітньої плати у поточному місяці немає. 
-    роботу відділу ЖКГ.Голова дав завдання відділу згуртувати дані по готових проектів, по будівництву водогонів. Так як обласною радою зініційовано продовження профільної регіональної програми «Питна вода». Тому необхідно буде надати відповідну проєктно-кошторисну документацію по вже готовим проєктам ( Яснозір`я,Гоголі та доопрацювати документацію по селах Нетечинці,Майдан-Олександріївський та Калюсик. 
Також голова дав завдання начальнику відділу уточнити питання щодо рішення облгазу про припинення постачання газу для мешканки селища, що викликало значний суспільний резонанс. Голова наголосив на необхідності розібратися з цим питанням, можливо, написати відповідні звернення. Адже, згідно законодавства, таке рішення у  період опалювального сезону є неправомірним.
-    про цивільний захист відзвітував П.Іванчук : «Ситуація стабільна, вихід річок Ушиця та Калюс у період значного потепління не очікується. Можлива небезпека у березня- квітні ,якщо випаде 3 см. норми опадів за 2- 4 години .Аби запобігти такій  нам потрібно як слід підготуватися, подбати про запас відповідних матеріалів та техніки. Голова додав, що необхідно розробити чіткий план реагування аби максимально оперативно працювати на випередження.
-    ремонти доріг. Відділу економічного розвитку дано завдання пришвидшити усі тендерні процедури, аби якнайшвидше розпочати поточний ремонт доріг, погодні умови лише погіршили якість дорожнього покриття в зимовий період. 
-    про роботу ЦНАП начальник відділу А.Тернавська відзвітувала, що з початку року отримано 702 звернення від громадян, розпочали працювати у Програмі «Соціальна громада».
-    про роботу галузі культури звітував О.Коцемір: « Працюємо в штатному режимі.Закінчуються ремонтні роботі у танцювальному класі та кімнатах біьліотеки,готуємося до святкування 8 Березня»;
-    про ситуацію із захворюваністю в громаді. Л.Заблотовська зазначила,що прийоми хворих в ПМСД виросли, в тому числі і катаральних хворих
 – 120 чоловік звернулося за минулий тиждень, з них 70 -ом проведено експрес тестування covid-19, 19 тестів позитивних. На ПРЛ тестування направлено 56 хворих, 34 – хворих отримали позитивний результат. Амбулаторно лікується – 47, на самоізоляції знаходиться – 129 .За весь період пандемії в громаді захворіло 934 хворих, 862 – одужало. В дитячому садочку «Колобок» одна група знаходиться на самоізоляції.
С.Ковальський зазначив,що у БЛ лікується  104 пацієнти,26 хворих на коронавірус,6 хворих знаходиться  в реанімації, 4 з яких хворих на Covid-19 та кисневозалежні,20 хворих знаходиться в інфекційному відділені – 5 з яких кисневозалежні, стан хворих стабільний.
Також лікар прояснив ситуацію з вакцинацією. Вкотре,наголосив, що люди налякані через брак інформації. Підкреслив, що вакцинація – справа добровільна. Зараз в Україні розпочалася перша хвиля вакцинації – що торкнеться в першу чергу медиків, що працюють із хворими на Covid.Також під І хвилю вакцинації підпадаютть військовослужбовці в зоні проведення ООС та соціальні працівники, які працюють з літніми людьми..Вакцинувати наших лікарів будуть медики з мобільних бригад Хмельницької інфекційної лікарні або ж Дунаєвецької інфекційної лікарні. Із 46 працівників,що працюють в  Covid- відділенні,39 підписали згоду на вакцинацію. Решта медичних працівників не будуть вакцинуватися з причини наявності відповідної кількості антитіл, що є підставою для відмови або ж з інших поважних причин.
Під час другого етапу вакцинації від COVID-19, щеплення отримають громадяни України віком понад 60 років, які належать до груп ризику, освітяни, співробітники ДСНС, Національної поліції та Збройних сил України.
Всі інші українці почнуть отримувати щеплення від COVID-19 в межах третього етапу вакцинації.Тоді буде необхідно прийти до сімейного лікаря,заповнити відповідну форму та уточнити день вакцинації.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь