Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проєкту рішення сесії Віньковецької селищної ради «Про затвердження Положення про здійснення інвестиційної діяльності у Віньковецькій селищній раді»

Дата: 25.02.2021 16:39
Кількість переглядів: 439

На виконання та з дотриманням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закону України «Про інвестиційну діяльність», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Віньковецька селищна рада повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проекту рішення Віньковецької селищної ради «Про затвердження Положення про здійснення інвестиційної діяльності у Віньковецькій селищній раді», розробленого відділом екнономічного розвитку Віньковецької селищної ради.

Стислий зміст проєкту регуляторного акта:

Проєкт регуляторного акта передбачає затвердження Положення про здійснення інвестиційної діяльності у Віньковецькій селищній раді, яким встановлюються:

  • процедура  проведення інвестиційних конкурсів з урахуванням вимог чинного законодавства;
  • відкритість та прозорість здійснення  процедур з проведення інвестиційних конкурсів;
  • залучення інвестиції до об’єктів інфраструктури громади;
  • підвищення ділової активністі у сфері інвестування;
  • мінімізація корупційної складової;
  • чіткий порядок дій для зацікавлених осіб(потенційних інвесторів)  щодо участі в інвестиційних конкурсах;
  • збільшення дохідної частини селищного бюджету;
  • сприятливі умови проведення інвестиційних конкурсів.

Відповідно до Проєкту регуляторного акта відповідальним підрозділом визначається: робочий орган - відділ екнономічного розвитку Віньковецької селищної ради.

Підстава для розробки проєкту:

Закон України «Про інвестиційну діяльність».

З повним текстом проєкту регуляторного акта – проєкту рішення сесії Віньковецької селищної ради «Про затвердження Положення про здійснення інвестиційної діяльності у Віньковецькій селищній раді» та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Віньковецької селищної ради https://vinkgr.gov.ua/  у розділі «Регуляторна діяльність», «Оприлюднення проєктів регуляторних актів та аналізу регуляторного впливу» або за фактичною адресою: вулиця Соборної України, 15,             смт. Віньківці, Віньковецька селищна рада, каб. 303 (відділ екнономічного розвитку Віньковецької селищної ради).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі протягом місяця з дати оприлюднення проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу за фактичною адресою: вулиця Соборної України, 15, смт. Віньківці, Віньковецька селищна рада, каб. 303 (відділ екнономічного розвитку Віньковецької селищної ради).

Тел. 3-01-24 та на e-mail: rada@vinkgr.gov.ua

 

Перелік документів для ознайомлення:

1) проєкт регуляторного акта – проєкт рішення Віньковецької селищної ради «Про затвердження Положення про здійснення інвестиційної діяльності у Віньковецькій селищній раді»;

2) аналіз регуляторного впливу до проєкту рішення Віньковецької селищної ради «Про затвердження Положення про здійснення інвестиційної діяльності у Віньковецькій селищній раді».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь