Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконкому

Дата: 17.03.2021 15:22
Кількість переглядів: 968

16 березня 2021 року під головуванням селищного голови Володимира Лужняка відбулося засідання виконкому.

Жваво обговорювалося питання про розгляд звернення суб’єктів господарської діяльності щодо встановлення дорожніх знаків по вул. Патріотів України в смт Віньківці.

Головний спеціаліст відділу кадрової та юридичної роботи Леонід Давидчук поінформував присутніх, що дорожні знаки 3.34 «Зупинка заборонена» з табличкою 7.4.4. «7.00-14.00» були встановлені за рішенням виконавчого комітету  селищної ради від 26.03.2020 року № 12, встановлення цих знаків погоджене з управлінням патрульної поліції в Хмельницькій області.

За зверненням підприємців у лютому рішенням виконкому змінено час «8.00-12.00». Скарг громадян на неможливість доступу до магазинів та аптек, неможливість паркування автомобілів біля аптек та магазинів не надходило.

Також питання про забезпечення безпеки дорожнього руху, безперешкодний проїзд пожежних автомобілів, автомобілів екстреної медичної допомоги, іншої спецтехніки по вул. Патріотів України розглянуто на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради 26 лютого 2021 року. В результаті розгляду комісія рекомендувала виконавчому комітету селищної ради з метою безперешкодного проїзду пожежних автомобілів, автомобілів екстреної медичної допомоги, снігоочисної техніки у зимовий період, іншої техніки залишити встановлені дорожні знаки «Зупинку заборонено» по цій вулиці без змін.

В обговоренні цього питання взяв участь представник від суб’єктів косподарювання Франц Ковальський, який зазначив, що встановлений знак «Зупинка заборонена» по вул. Патріотів України блокує роботу підприємців та унеможливлює розвантаження товару, крім того представники поліції періодично накладають штрафи на громадян. Відповідно підприємці наполягають на демонтажу цього знаку.

Проте, згідно висновку СПД № 1 ВП № 3 ХРУП ГУНП в Хмельницькій області Національної поліції України підстав для зміни розташування дорожніх знаків по вул. Патріотів України не має.

За результатами голосування більшістю голосів рішення про встановлення знаку залишено в силі.

Ще одним важливим питанням, що розглядалося на виконкомі було затвердження тарифів на водопостачання та водовідведення КП «Віньковецький комунсервіс».

Виконкомом схвалено проект Положення про надання платних послуг в КНП “Віньковецька багатопрофільна лікарня” Віньковецької селищної ради.

Також створено та затверджено склад постійно діючої комісії з питань самочинного будівництва Віньковецької селищної ради, схвалено проект плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Віньковецької селищної ради на 2021 рік, схвалено проект Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам на території Віньковецької селищної ради, схвалено проект Програми підвищення якості обслуговування платників податків та розвитку інформаційної мережі Віньковецької ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області на 2021-2022 роки, погоджено Статут громадського формування з охорони громадського порядку «Віньковецький щит», схвалено проєкт рішення селищної ради «Про внесення змін до селищного бюджету на 2021 рік» та ряд інших питань.

Ознайомитися з питаннями порядку денного детальніше можна за посиланням тут.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь