Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Координаційна нарада

Дата: 22.03.2021 14:40
Кількість переглядів: 596

22 березня під головуванням селищного голови Володимира Лужняка відбулася координаційна нарада з керівниками комунальних установ та структурних підрозділів селищної ради, де розглядалися питання щодо:
?завершення виготовлення проєктної документації з реконструкції приміщення для розміщення Центру надання адміністративних послуг ;
?ремонту доріг комунальної власності (узгодження документації та проведення тендерних процедур для здійснення ремонту доріг);
?роботу КП «Віньковецький комунсервіс» (поточні завдання: закупівля та облаштування сміттєбаків по території громади,організація можливостей для сортування сміття, інвентаризація дерев у паркових зонах, заміна лампочок та влаштування таймерів вуличного освітлення,  обслуговування споживачів, належного документального оформлення);
?земельні питання (підготовка документації на сесію та можливості запущеня процесу інвентаризації землі);
?роботи закладів освіти у період канікул та винесення питань на сесію,що стосуються галузі;
?роботу спортивного комплексу «Юність» ( стан, та майбутні перспективи функціонування) ;
?роботи закладів охорони здоров’я, стану забезпечення необхідними матеріалами та засобами. 
?Головний лікар Віньковецького ЦПМСД Лариса Заблотовська проінформувала присутніх про ситуацію з COVID-19, зокрема зараз на лікуванні перебувають 103 пацієнти, 150 чоловік знаходяться на самоізоляції. Прийоми катаральних хворих зростають,за минулий тиждень  звернулося 199 хворих,96 з яких пройшли ПРЛ-тестування,63 результати виявилися позитивними. 
?Лікар також повідомила, що  з 19 березня розпочалася І хвиля вакцинації від COVID-19  на території нашої громади, завтра цей етап завершується. Побічні ефекти,як зазначила Лариса Деонізівна поодинокі та індивідуальні, серед тих, що спостерігалися в вакцинованих медиків – підвищення температури та ломота в тілі.
?Директор Віньковецької БЛ С.Ковальський наголосив на важливості процесу вакцинування населення,закликав усіх працівників ради особистим прикладом розвінчувати фейкові матеріали щодо кампанії антивакцинації. Адже, завантаженість лікарень зростає,лікарів фізично не вистачає для оперативного реагування,тому найкращий спосіб вберегтися – це вакцинація, яка є цілком безпечною і вже перевіреною на лікарях Віньковецької БЛ та ПМСД. Лікар також зазначив, що на лікуванні в БЛ зараз знаходиться 56 хворих на коронавірус, стан 4 з них критичний. 
?Усім, хто має намір вакцинуватися, необхідно зв’язатися зі своїм сімейним лікарем, проконсультуватися та записатися на вакцинацію. 
?Лариса Деонизівна нагадала про необхідність оформлення декларації з лікарем, оскільки з 01 квітня 2021 року без декларації буде надаватися лише екстрена та невідкладна допомога.
?За результами розгляду порушених питань було дано відповідні доручення керівникам комунальних установ та структурних підрозділів селищної ради.

Возможно, это изображение (один или несколько человек и в помещении)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь