Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Координаційна нарада

Дата: 12.04.2021 15:03
Кількість переглядів: 1133

Під головування В.Лужняка в залі засідань Віньковецької селищної ради відбувался координаційна нарада керівників структурних підрозділів та комунальних установ селищної ради. Говорили про:

  • Благоустрій селища та громади. «Це завдання №1 цього місяця» -підкреслив голова.Також очільник ради зауважив, що усі комунальні установи та структури селищної ради повинні бути максимально задіяні та зацікавлені в заходах присвячених місячнику благоустрою #зачистедовкілля. Наголосив: «Чистота в громаді – персональна відповідальність кожного його жителя!»,закликав свідомо та відповідально віднестися до цього питання.
  • Разом із тим нагальним питанням також є вирішення проблем із стихійними сміттєзвалищами,які необхідно ліквідовувати: прибрати,встановити,де це можливо сміттєві баки,укласти договори із населенням,та провести роз’яснювальні роботи. "Прийнявши усі необхідні міри,ми зможемо забезпечити знищення сміття,гуманним по відношенню до екосистеми способом» - наголосив голова. Заходи реалізуються  під контролем відділу ЖКГ та КП «Віньковецький комунсервіс»;
  • Ремонти доріг : «По дорогах кошторисна документація виготовлена,рішення про делегування функцій замовника на розгляд сесії готово.Орієнтовно,через два тижні можна буде розпочати ямковий ремонт місцевих доріг» - повідомив начальник відділу економічного розвитку О.Реньгач. Також голова наголосив,на необхідності звернути особливу увагу,щодо поставки щебеню для ремонту комунальних доріг по селах,які  теж потребують негайного ремонту.
  • Робота ЦНАП (отримано ключі для роботи у програмах «Соціальна громада та реєстрації громадських організацій,готова проєктно-кошторисна документація для ремонту нового приміщення ЦНАПу,подано клопотання щодо отримання субвенції);
  • Земельні питання. Зокрема,начальник відділу земельних ресурсів прозвітував про роботу: «Готуємось до земельної  комісіі виготовляємо технічну документацію на ряд ділянок,що будуть виставлятися на аукціон,інформуємо  орендарів щодо перегляду орендної плати,перевіряємо земельні ділянки на наявність в реєстрі);
  • Освіта. Заклади середньої освіти працюють дистанційно,дошкілля - в штатному режимі,температурний режим підтримується стабільно (17-18 градусів).Проведено пробне ЗНО, 76 дітей взяли участь.
  • Культура. (Завершення ремонтних робіт,дистанційне навчання в ДШМ,перспективи та можливі варіанти проведення Великодніх свят. Начальник відділу культури анонсував : « Ми готуємось до проведення Великодня, і у нас є два варіанти – проведення свята у онлайн – режимі, або ж якщо дозволить епідеміологічна ситуація – організація традиційного святкування» )
  • Знайдено місто-побратим Віньківці.( Винесено питання на сесію щодо налагодження співпраці)
  • Підготовка до сесії,що відбудеться 22 квітня. Робота в комісіях,розгляд проектів рішень.
  • Робота соціальних служб,необхідності створення комісії по справах дітей,що буде затверджена на виконкомі 16.04,після чого,зможе активно працювати.
  • Ситуація з Covid -19.Головний лікар ПМСД Л.Заблотовська зазначила:«Спад захворюваності не спостерігається»

На минулому тижні звернулося 242 катаральних хворих,зробили 136 швидкісних тестів,107-ом провели ПРЛ-тестування, 46 результатів виявилися позитивними. На сьогодні 171 пацієнтів лікується – амбулаторно,343 – знаходиться на самоізоляції.

  • Вакцинальна кампанія - завершився І етап,використано 300 доз вакцини. Відбувається навчання медиків мобільних бригад по вакцинальній кампанії вакциною CoronaVac.
  • «В БЛ розгорнули ще 10 ліжок для хворих на Covid -19» - прокоментував ситуацію директор БЛ С.Ковальський.На лікуванні знаходитьс 78 хворих,32 з яких кисневозалежні,10 потребують кисню постійно,7 хворих  – в реанімації. За останнній тиждень було  4 летальних випадки через Covid -19. «Необхідність кисню колосальна,але поки справляємось»- зазначив лікар – «медичним персоналом і ліками хворі забезпечені.»
  • Також в БЛ встановили ІP-бокс,де можна ввести код із переліку платних послуг та безконтактно здійснити оплату.Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь