Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Координаційна нарада

Дата: 20.04.2021 09:41
Кількість переглядів: 464

??19.04 о 9.00 відбулася координаційна нарада. Говорили про :

??Благоустрій селища. Продовжуються роботи по прибиранню території громади у рамках місячника за чисте довкілля. Голова громади наголосив, що до Великодніх свят усі роботи по благоустрою мають бути успішно завершені.

??Дороги. Орієнтовно через 10 днів завершаться усі процедури і розпочнуться ремонти комунальних доріг громади. На розгляд сесії вже готові відповідні рішення.

??Вуличне освітлення. Селищний голова Володимир Лужняк дав завдання комунальним службам активізувати свою роботу по заміні лампочок та встановленні таймерів, аби забезпечити вуличним освітленням якомога більше вулиць, де це можливо.

??Вивіз сміття та роботу комунальних служб. «Працюємо над укладанням договорів, перевіряємо лічильники води, хочемо навести лад з обліком. Також укладаємо договори із населенням на вивіз сміття. Є проблемні ситуації, зокрема у селі Карижин. Працюємо над вирішенням.»- зазначив директор КП «Віньковецький комунсервіс» А.Мельник.

??Освіту. « Школи працюють у дистанційному режимі. Дитсадки- в штатному. Якщо дозволить епідеміологічна ситуація – плануємо наступного тижня запустити очний навчальний режим в школах. Чекаємо рішення обласної комісії ТЕБ та НС»

??«Надання адміністративних послуг в громаді продовжується в звичайному режимі. Також на сесію винесено питання про зміни щодо переліку адміністративних послуг, розширивши його» - доповіла начальник ЦНАП А.Тарнавська.

??«Служба у справах дітей розпочала свою роботу: затверджено комісію з питань захисту прав дитини і положення про неї на виконкомі, з обласної ОДА передаються справи» - зазначила начальник О.Пуківська.

??«Заклади культури готуються до Великодніх свят, музична школа займається із учнями дистанційно»- доповів, начальник відділу культури О.Коцемір.

Також обговорювали фінанси, земельні питання та перспективи епідеміологічної ситуації.

??Ситуація з COVID-19. Головний лікар ПМСД Заблотовська Л.Д. зазначила, що тенденція захворюваності рухається до зменшення. «Минулого тижня на прийомі катаральних хворих було 159 чоловік,107 пройшли швидкісне тестування ,78 – були направлені на ПЛР – тестування, 50 тестів виявилися позитивними. На самоізоляції знаходиться 374 людини. Якщо розглядати дитячу захворюваність, то діти переважно хворіють сезонними захворюваннями, захворюваність на коронавірус одинична».

«В БЛ лікується 73 хворих на COVID-19, більшість з яких, жителі сусідньої Новоушицької громади.»- прокоментував ситуацію директор БЛ С.Ковальський.15 хворих у важкому стану, але їм вже краще.За минулий тиждень 13 – летальних випадків, з них жителів нашої громади 6. Лікар зазначив, що тяжких перебіг хвороби пацієнтів у більшості, пов’язаний із тим, що звертаються пацієнти в лікарню надто пізно, у запущеному стані. Тому наголосив, на важливості для кожного пацієнта бути у контакті із своїм сімейним лікарем і постійно моніторити свій стан аби уникнути ускладнень.

??Ситуація з вакцинацією. На території Хмельниччини розпочинається вакцинація вакциною Coronavac, першу партію якої використовуватимуть для вакцинації від COVID-19 людей з маломобільних груп населення і тих, хто за ними доглядає, працівників освіти, задіяних у проведенні ЗНО, олімпійців і паралімпійців, а також працівників патрульної поліції. Формуються відповідні списки та готується мобільна бригада для здійснення вакцинації.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь