Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підготовка до сесії

Дата: 21.04.2021 15:20
Кількість переглядів: 943

Завтра, 22 квітня о 10:00 відбудеться пленарне засідання VІ сесії Віньковецької селищної ради VIII скликання.

Напередодні з 15 по 19 квітня відбулися засідання постійних депутатських комісій. В ході жвавих дискусії та тривалого обговорення були внесені зауваження та поправки у проєкти рішень, що винесені на порядок денний сесії селищної ради.

Ознайомитися із порядком денним можна за посиланням: ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Зокрема, постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, прав людини, законності, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, зв’язків з виконавчими структурами, органами місцевого самоврядування, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації, освіти, культури, молоді і спорту, охорони здоров’я соціального захисту населення та інших гуманітарних питань засідала 15.04 та розглянула проєкти рішень затвердження тексту звернення «Про місто-побратим Вінківці», це  місто в Хорватії, в області Славонія, належить до Вуковарсько-Сремської жупанії. Є важливим транспортним вузлом, особливо для залізничного сполучення. Більшість населення становлять якого становлять хорвати (88,99%). Депутати написали  звернення рідними мовами обох міст для встановлення співпраці. Текст звернення додається.

Також депутати опрацювали текст звернення щодо націоналізації обл.газу та обл.енерго,текст звернення тут .А також затвердили порядок списання майна комунальної власності,детальніше тут.

На засіданні постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту і зв`язку обговорювались та виносились на розгляд сесії різноманітні питання, зокрема затвердили штатну чисельність та акти передачі майна комунальних установ громади.

 

Постійна комісія з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони історичних пам`яток на порядок денний засідання винесла проєкти рішень на основі більш ніж 200  заяв, крім того, розглянули звернення від жителів села Калюсик,із 165 підписами, яке стосувалось долини біля відомої у селі Тарабанової кринички. Жителі звернулися із бажанням виготовити технічну документанцію на землю біля кринички, аби недопустити передачі об’єкта у приватну власність, адже ця криничка є криничкою загального користування. Староста села, зацікавившись даною проблемою виявив ініціативу, віддати воду із джерела на експертизу, і якщо вода ще й виявиться лікувальною, то написати проект й можливо в перспективі виграти грант й отримавши фінансування забезпечити розвиток села у галузі туризму.

Постійна комісія з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, економіки, промисловості, регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва розглянула та винесла на розгляд сесії проєкт рішення про зміни до бюджету.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь