Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Завітали до ветеранів

Дата: 11.05.2021 09:59
Кількість переглядів: 1012

Щороку 8 та 9 травня ми згадуємо тих, чиє життя забрала Друга світова війна, вшановуємо ветеранів та дітей війни, які на своїх плечах у повоєнні роки підняли країну з руїн.?

Напередодні Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Віньковецький селищний голова Володимир Лужняк відвідав ветеранів, інвалідів війни та солдатських вдів аби висловити вдячність та шану за їх неоціненний подвиг. У селах громади ініціативу підтримали старости. ?

Старенькі, але з великим душевним гартом люди, завжди радо зустрічають гостей, з сумом в очах згадують про страшні воєнні роки й розповідають про свою насичену та нелегку долю.?

Це по-справжньому особливий день для покоління, яке на власному досвіді відчуло і роки війни, і довгі роки відбудови світу після нацистської навали та терору. На Віньковеччині залишився лише один учасник бойових дій Другої світової війни - житель села Говори, Іваніцький Петро Іванович. Вдів та ветеранів двадцять вісім : Долгова  Ганна Олексіївна (с. Слобідка Охрімовецька) , Гаврішко Марія Іванівна,Шевчук Марія Іванівна,Бойко Людмила Дмитрівна (с. Охрімівці),Масна Аполінарія Іванівна (с. Дашшківці), Федоров Іван Устимович,Гаврилюк Ганна Іванівна (с.Великий -Олександрів),Луцак Катерина Іванівна,Жучковська Єфросинія Віталіївна (с.Ломачинці), Андрейцева Олександра Андріївна,Музика Зінаїда Олександрівна,Трапецина Марія Іванівна,Фрига Ганна Григорівна,Качур Олена Захарівна (с.Осламів),Черній Марія Федорівна (с.Пилипи-Олександрівські),Наталюк Ганна Єфремівна ,Ярова Олександра Василівна,Багрій Галина Олександрівна,Якушева Галина Григорівна(с.Женишківці),Юхімов Марія Яківна(с.Карачіївці),Стойко Галина Іванівна,Заєць Корнеля Карлівна,Єфіменко Софія Іванівна (смт.Віньківці),Кругляк Марія Мефодіївна,Бартошик Сергій Романович(с.Яснозір’я),Огниста Євгенія Феофанівна (с.Майдан Олександрівський ),Роїк Галина Дмитрівна,Дилян Галина Іванівна(с.Нетечинці).

Низько вклоняємось ветеранам та закликаємо всіх мешканців громади не залишатись осторонь, шанувати їхні подвиги, не забувати про їх добробут та цінувати кожну мить, проведену поруч з ними.?

Вдячні керівництву ТОВ "Агрофірма Прогрес -В", депутату обласної ради Руслану Пшибельському та власнику пекарні "Нетечинецький хліб" Володимиру Паламару за підтримку та співпрацю у реалізації ініціативи.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь