Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Координаційна нарада

Дата: 11.05.2021 15:56
Кількість переглядів: 746

Сьогодні о 9.00 відбулася координаційна нарада. Теми,які винесені на обговорення :

Благоустрій селища.Відділ житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури планує розробку та затвердження на сесіїоновлених правил благоустрою, які будуть відповідати сучасним реаліям. Також потрібно вивчити ситуацію із стихійними сміттєзвалищами, скласти перелік і прибрати їх. «Необхідно проаналізувати теперішній стан, які ресурси нам необхідні для вирішення ситуації, прописати реальні кроки, гадаю, що громадськість підтримає і теж активно включиться!»- підсумував голова В.Лужняк. Крім того,голова звернув увагу на те, що необхідно активізувати роботу комісії, яка буде займатися тим, аби надалі викид сміття був контрольований. «Карати порушників в межах закону. Лише так ми зможемо навести лад.» - підкреслив селищний голова.

Дороги. Обговорювали укладення договорів на ремонти доріг та початок ремонтних робіт. 

Робота комунальників. Говорили про стан питної води,зокрема у мікрорайоні Лінія. Директор комунального підприємства прокоментував: « Ситуацію знаємо. 18 травня планується дезінфекція питної води по всій території селища. В мікрорайоні Лінія також планується почистити башту, ситуація вирішується.»

Робота соціальних служб. Сектор соціальної допомоги планує виїзди на села,служба у справах дітей 13 травня організовує перше засідання комісії, також цього тижня планується засідання комісії по наданню матеріальної допомоги.

 

Цивільний захист. «Хмельниччина знаходиться у «жовтій» карантинній зоні. Завтра планується перевірка системи оповіщення завтра о 12.00. Тому прохання не панікувати,це навчальна тривога» - зазначив завідувач сектору цивільного захисту та охорони праці П.Іванчук.

 

Робота закладів освіти. Відновлено роботу закладів середньої освіти в очному режимі, обговорюються та вивчаються перспективи продовження навчального року, для опрацювання відповідного навчального матеріалу та якісного засвоєння знань учнями. « Якщо це можливо – ми це зробимо»- підсумував начальник відділу освіти В.Арсенюк.

 

Роботу закладів культури . Випускні іспити та звітний концерт у дитячій школі мистецтв планується 27 травня. Заклади культури працюють в штатному режимі,згідно плану готуються до відзначення свят.

 

Ситуація з COVID-19. Головний лікар ПМСД Заблотовська Л.Д. зазначила, що тенденція захворюваності рухається до зменшення. «Минулого тижня на прийомі катаральних хворих було 56 чоловік,27 пройшли ПЛР – тестування, 8 тестів виявилися позитивними. Амбулаторно лікується 56 ..» - наголосила лікар.

Ситуація з вакцинацією. На території Хмельниччини розпочалася вакцинація вакциною Coronavac, першу партію якої використовуватимуть для вакцинації від COVID-19 людей з маломобільних груп населення і тих, хто за ними доглядає, працівників освіти, задіяних у проведенні ЗНО, олімпійців і паралімпійців, а також працівників патрульної поліції. Отримано 80 доз вакцини. Залишилося ще 40 доз. Цього тижня плануємо закінчити цей етап. Також отримали 200 доз вакцини AstraZeneca,120 доз уже використали.

Ситуація в БЛ : «На лікуванні знаходиться 56 хворих, 9 хворих на COVID-19,потрохи оптимізовуємо відділення призначені для COVID-них хворих,оскільки ситуація із захворюваністю покращується» - зазначив, директор БЛ С.Ковальський.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь