Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення сесії Віньковецької селищної ради «Про затвердження Порядку приватизації (відчуження) комунального майна, що належить до комунальної власності Віньковецької селищної ради»

Дата: 22.04.2021 16:11
Кількість переглядів: 299

   Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про приватизацію державного і комунального майна», Постанови КМУ «Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації» № 432 від 10.05.2018 року та  з урахуванням законодавства про оцінку майна, майнових прав, професійної оціночної діяльності та нормативно-правових актів щодо відчуження комунального майна, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Віньковецька селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Віньковецької селищної ради «Про затвердження Порядку відчуження комунального майна, що належить до комунальної власності Віньковецької селищної ради», розробленого відділом економіки Віньковецької селищної ради.

Стислий зміст проекту регуляторного акта:

Проект регуляторного акта передбачає затвердження Порядку приватизації (відчуження) комунального майна, що належить до комунальної власності Віньковецької селищної ради, яким встановлюються:

  • порядок та спосіб приватизації;
  • прийняття рішення про відчуження;
  • оцінка комунального майна;
  • порядок подання заяв;
  • оформлення угод приватизації, тощо.

А також затвердження проекту договору купівлі – продажу об’єкта нерухомого майна способом продажу на аукціоні.

Відповідно до Проекту регуляторного акта відповідальним підрозділом визначається: робочий орган - відділ економічного розвитку Віньковецької селищної ради.

Підстава для розробки проекту:

Закон України «Про приватизацію державного і комунального майна» від              18 січня 2018 року № 2269-VIII.

З повним текстом проекту регуляторного акта – проекту рішення сесії Віньковецької селищної ради «Про затвердження Порядку приватизації (відчуження) комунального майна, що належить до комунальної власності Віньковецької селищної ради» та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Віньковецької селищної ради https://vinkgr.gov.ua/ у розділі «Регуляторна діяльність», «Оприлюднення проектів регуляторних актів та аналізу регуляторного впливу» або за фактичною адресою: вулиця Соборної України, 15, смт. Віньківці, Віньковецька селищна рада, каб. 303 (відділ економічного розвитку).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі протягом місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу за фактичною адресою: вулиця Соборної України, 15, смт. Віньківці, Віньковецька селищна рада, каб. 303 (відділ економічного розвитку).

Тел. 3-01-24 та на e-mail: vrada@vinkgr.gov.ua                                                 

 

Перелік документів для ознайомлення:

1) проект регуляторного акта – проект рішення Віньковецької селищної ради «Про затвердження Порядку приватизації (відчуження) комунального майна, що належить до комунальної власності Віньковецької селищної ради»;

2) аналіз регуляторного впливу до проєкту рішення Віньковецької селищної ради «Про затвердження Порядку приватизації (відчуження) комунального майна, що належить до комунальної власності Віньковецької селищної ради».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь