Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ще один візит у Петрашівку

Дата: 26.05.2021 08:59
Кількість переглядів: 1139

21 травня Віньковецький селищний голова В Лужняк,перший заступник Д.Приступа, провідний спеціаліст відділу кадрової та юридичної роботи  В.Яремишина знову відвідали село Петрашівка. Присутніми на зустрічі були також представники компанії мобільного зв’язку, місцеві депутати Я.Стецюк та О.Шуляков,  депутат обласної ради М.Бойко, представники ЗМІ та поліції.

Громада обурена встановленням вишки мобільного зв’язку на території населеного пункту. Представники зв’язку стверджують,що діяли у правовому полі, оскільки будівля на якій встановлено вишку – приватна і власник погодився на її встановлення.

Проте, враховуючи напруженість ситуації, вони готові піти на зустріч жителям і встановити вишку за межами населеного пункту, на землях, що знаходяться у власності селищної ради, аби громада могла отримувати прибуток від знаходження вишки на її території.

Представники кампанії вимкнули вишку, отримали пропозицію селищного голови щодо виділення земельної ділянки під вишку. Зазначено, що на організаційні процедури із вивчення цього питання, виділення ділянки, оформлення документації та прийняття відповідних рішень потрібно близько 9 місяців. Жителі погодилися на цей компроміс, створивши групу із трьох уповноважених жителів села, які будуть комунікувати із представниками селищної ради та із представниками компанії мобільного зв’язку щодо контролю над вирішенням цього питання. Представники мобільного оператора донесуть позицію громади та компромісний варіант вирішення цієї проблеми до керівництва компанії та згодом проінформують і селищного голову, і жителів села.

Селищна рада зобов’язалась взяти на контроль вирішення проблеми. На сесії вже розглянуто та направлено у відповідні органи депутатський запит Стецюка Я.Л. щодо встановлення вишки мобільного зв’язку на території села Петрашівка. 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь