Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітали переможців

Дата: 26.05.2021 11:07
Кількість переглядів: 2391

Сьогодні о 10:00 відбулося нагородження переможців фото- конкурсу "МОЯ ВИШИВАНКА". Перше місце отримала Герасимчук Валерія із села Осламів, дівчинка, незважаючи на свій юний вік завоювала підтримку у 1,2 тис. підписників спільноти Віньковецька селищна рада. Друге місце отримав аматорський колектив "Любисток" із села Пирогівка. Матущак Людмила,  Ковальчук Оксана та Гончар Галина отримали 693 вподобайки. Третім місцем відзначити цьогорічних випускників садочка села Великий Олександрів (Перчак Денис, Даньковський Артем, Огниста Анастасія, Бондар Анна,Поглазова Яна, Марченко Владислав) та мати одного із випускників Сніжана Даньковська, яка і виклала фото у всесвітню мережу. Вони отримали 658 лайків.

Голова громади подякував учасникам за активність : " Приємно бачити усіх вас тут, вдячні за вашу активну позицію, за участь у нашому конкурсі. Ми вдячні і дітям і батькам, усім, хто присилав нам свої фото. Нам було надзвичайно приємно отримати їх аж 133 і якби збір заявок не закінчився, впевнений їх було би ще більше! Будьте здорові та щасливі! І хай вишиванка буде не тільки на тілі, не тільки у святі, а щодня у Вашому серці!"

Конкурсанти отримали подарунки та грамоти із переможними фото за участь у конкурсі, який став без перебільшень всенародним та отримав багато схвальних відгуків.

Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь