Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В с.Осламів відбувся схід села

Дата: 26.05.2021 16:04
Кількість переглядів: 1398

21 травня 2021 року в будинку культури села Осламів відбувся схід села, участь у якому взяли заступник голови Віньковецької селищної ради Віктор Морозовський, староста села Анатолій Герасимчук, депутат селищної ради Віталій Піменов, головний спеціаліст відділу земельних ресурсів селищної ради Віктор Коваль, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Віньковецького управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Олександр Стахов та активні громадяни села.

Староста села Анатолій Герасимчук прозвітував перед своїми односельцями про проведену роботу з початку 2021 року, озвучив проблемні питання, а також окреслив перспективи розвитку населеного пункту на майбутнє.

На загальних зборах жителі проявили зацікавленість, активність, небайдужість, порушили ряд питань, що турбують сьогодні громаду. Кожен мешканець села мав можливість висловити свою точку зору. Найбільше жителів хвилювали питання вуличного освітлення, водопостачання, обробки садів агрохімікатами, ремонту доріг, благоустрою території села.

Відповідаючи на запитання присутніх заступник голови Віньковецької селищної ради Віктор Морозовський більш детально охарактеризував джерела фінансування та використання коштів селищного бюджету, заходи щодо будівництва та реконструкції систем вуличного освітлення та водопостачання, підготовки місцевого дитячого садочка до опалювального періоду.

Активно обговорювалося питання обробки садів агрохімікатами. Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Віньковецького управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Олександр Стахов проконсультував громадян щодо вимог стандартів та санітарних норм, а також наголосив на необхідності суворого дотримання правил застосування пестицидів та агрохімікатів при обробці плодових садів та посів зернових культур аби уникнути забруднення як городів, так і території житлової забудови, що негативно впливає на умови проживання людей.

В ході обговорення питання було вирішено створити ініціативну групу, яка буде слідкувати за дотриманням норм та правил застосування агрохімікатів при обробці сільськогосподарських культур.

Завершуючи зустріч, заступник голови Віньковецької селищної ради Віктор Морозовський подякував присутнім за небайдужість та закликав брати активну участь у вирішенні проблемних питань, адже позитивних результатів досягти можливо лише доклавши спільних зусиль.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь