Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з проведення конкурсів на посади керівників закладів загальної середньої освіти (Віньковецького та Осламівського ліцеїв)

Дата: 07.06.2021 15:46
Кількість переглядів: 435

 

04.06.2021 року у відділі освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради  відбулося засідання комісії з проведення конкурсів на посади керівників закладів загальної середньої освіти (Віньковецького та Осламівського ліцеїв) Віньковецької селищної ради .

Члени конкурсної комісії, яку очолює начальник відділу освіти,  молоді та спорту Віньковецької селищної ради Віталій АРСЕННЮК, уважно вивчили подані документи претендентів на посади керівників вищезгаданих закладів загальної середньої освіти.

Секретар комісії Юлія ДУПЛІЙ наголосила, що відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту» та Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти для участі в конкурсі подаються відповідні документи, обумовлені цими нормативними актами.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент. Кандидати, які допущені до конкурсного відбору, проходять перевірку на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти у формі письмового тестування та вирішення письмового ситуаційного завдання з метою об’єктивної оцінки та перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та професійних компетентностей кандидата на посаду керівника закладу освіти.

До конкурсної комісії надійшло 3 заяви про допуск до участі в конкурсах на посади директорів закладів загальної середньої освіти:

– 1 заява на конкурс на посаду директора Віньковецького ліцею від БОГДАНОВА Івана Миколайовича, нинішнього директора  Віньковецького ліцею;

– 2 заяви на конкурс на посаду директора Осламівського ліцею від  ПІМЕНОВА Віталія Вікторовича, головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Віньковецької селищної ради та МАЛІНОВСЬКОЇ Ольги Олександрівни, нинішнього директора  Зорянської гімназії.

Наступні етапи конкурсних відборів на згадані вище посади керівників закладів загальної середньої освіти відбудуться 24 червня. Початок о 10:00.

Місце проведення: Віньковецька селищна рада Хмельницької області

(вул. Соборної України, 15, зал засідань).

 

ПРОТОКОЛ № 1 засідання комісії з проведення конкурсів на посади керівників закладів загальної середньої освіти Віньковецької селищної ради Хмельницької

 

Графік проведення етапів конкурсних відборів на посади керівників закладів загальної середньої освіти Віньковецької селищної ради Хмельницької області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь