Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора комунального закладу «Центральний будинок культури» Віньковецької селищної ради»

Дата: 10.06.2021 16:23
Кількість переглядів: 442

Віньковецька  селищна  рада  оголошує конкурс  на  заміщення посади директора комунального закладу «Центральний будинок культури» Віньковецької селищної ради» (далі – керівник).

         Особа, яка бере участь у конкурсі (далі – кандидат), упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи:

заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”;

автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону, адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

 копію документа, що посвідчує особу;

 копії документів про вищу освіту;

 два рекомендаційні листи довільної форми;

 мотиваційний лист довільної форми;

проекти Програми розвитку комунального закладу «Центральний будинок культури» Віньковецької селищної ради»» на один та пять років (критерії проекту Програми: матеріально-технічне забезпечення; кадрове забезпечення; напрямки розвитку установи; інновації).

Кандидати можуть надати інші документи, які, на їх думку, підтверджують їх професійні чи моральні якості.

Вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Обмеження до кандидатів: не може бути призначена на посаду керівника особа, яка: за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена; має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення; є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом «Центральний будинок культури» Віньковецької селищної ради».

         Документи надсилаються на поштову та електронну адреси селищної ради з 10.06.2021 р. до 09.07.2021 року включно за адресою: 32500, смт Віньківці, вул. Соборної України, 20, селищна рада, електронна адреса: vrada@vinkgr.gov.ua. Початок формування конкурсної комісії – 10.06.2021 року.

Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів.

Громадським організаціям у сфері культури подати до селищної ради по три кандидатури до складу конкурсної комісії до 25.06.2021 року.

 Умови праці, відомості про матеріально-технічну базу, фінансову звітність комунального закладу «Центральний будинок культури» Віньковецької селищної ради» за 2020 рік розміщено на офіційному веб-сайті Віньковецької селищної ради (vinkgr.gov.ua) в розділі «Оголошення».

Телефони для довідок: 30-0-72.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь