Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумки засідань депутатських комісій

Дата: 20.07.2021 09:29
Кількість переглядів: 1296

15.07 – 16.07 відбулися засідання постійних депутатських комісій селищної ради.

На земельній комісії, що тривала майже увесь день детально розглянули 235 заяв жителів та на їх основі винесли на розгляд сесії відповідні проєкти рішень.

На бюджетній комісії заслухали та схвалили звіт про виконання бюджету за перше півріччя 2021 року. Як прокоментувала, начальник відділу фінансів Іванна Кузь :  «Проблем у нас є багато, але ситуація не катастрофічна, плануємо у ході перевиконання розв'язати усі питання.»

Розглянули проєкт рішення «Про внесення змін  до селищного бюджету на 2021 рік». Зміни будуть реалізовані двома шляхами : перенесенням асигнувань та внаслідок збільшення дохідної частини. Кошти будуть направленні на реалізацію програм пов’язаних із соціальним захистом населення, а саме на лікування хворої на орфанні хвороби, на реалізацію підвищення якості обслуговування платників податків, на заходи захисту населення та територій та охорони прав і свобод людини, забезпечення благоустрою, купівлю ноутбуків для педагогічних працівників, співфінансування реконструкції Віньковецького ліцею тощо.

Схвалили порядок приватизації та відчуження комунального майна, яке попередньо вже погоджено державною регуляторною службою. Прийнявши відповідне положення, селищна рада зможе продавати та надавати в оренду комунальне майно, отримуючи додаткове джерело наповнення бюджету.

Також із депутатами зустрівся голова Хмельницької районної ради Олександр Чорнієвич. Обговорили питання особливості співпраці з органами державної влади на місцях та в Хмельницькому районі.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь