Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обговорили питання боротьби з поширенням наркотичних засобів та наркоманією

Дата: 29.07.2021 09:42
Кількість переглядів: 1119

28 липня селищний голова Володимир Лужняк провів робочу нараду з питань запобігання поширенню наркотичних засобів, психотропних речовин та боротьби з наркоманією серед молоді на території громади.

У нараді взяли участь начальник сектору поліцейської діяльності № 1 відділу поліції № 3 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області Олександр Гома, начальник Віньковецького відділу Летичівської окружної прокуратури Олександр Лісовий, директор КНП "Віньковецька БЛ" Сергій Ковальський, головний лікар КНП "Віньковецький ЦПМСД" Лариса Заблотовська, керівники структурних підрозділів селищної ради.

Розпочинаючи спілкування, селищний голова наголосив, що в умовах сьогодення боротьба з таким явищем як наркозалежність серед дітей та молоді постає все гостріше з кожним днем. Тому необхідно щодня працювати над посиленням інформаційно-роз’яснювальної роботи не тільки серед молоді, а й батьків, педагогів та загалом жителів громади. На сьогоднішньому зібрані необхідно не тільки  напрацювати певні пропозиції, але й ефективно координувати діяльність усіх служб, які задіяні та дотичні до роботи в цьому напрямку.

Начальник сектору поліцейської діяльності Олександр Гома інформував присутніх про заходи, що здійснюються працівниками Нацполіції щодо недопущення поширення наркотичних засобів, психотропних речовин на території населених пунктів громади.

Учасники наради висловили свою думку та бачення з приводу оперативних дій та масової роз'яснювальної роботи з метою попередження та профілактики наркотичної залежності серед молоді, напрацювали та погодили проект плану заходів щодо недопущення поширення наркотичних засобів та психотропних речовин серед мешканців громади.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь