Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БУДІВНИЦТВО ОЧИСНИХ СПОРУД КАНАЛІЗАЦІЇ

Дата: 04.10.2021 08:36
Кількість переглядів: 808

1 жовтня селищний голова Володимир Лужняк, заступник голови ОДА Сергій Ткачук, керівник "Служби єдиного замовника" Андрій Колесник, керівник ПП «Вектор М» Валерій Куриляк проінспектували хід робіт на об’єкті «Будівництво очисних споруд каналізації потужністю 500 куб.м. /добу в смт Віньківці Віньковецького району Хмельницької області»

Нагадаємо, що замовником та одержувачем бюджетних коштів по реалізації вищезазначеного проекту визначено ДП «Хмельницька обласна служба єдиного замовника». Роботи виконує Приватне підприємство «Вектор М».

Віньковецькою селищною радою у 2013 році виготовлено проектно-кошторисну документацію на об’єкт «Будівництво очисних споруд каналізації потужністю 500 куб.м. /добу в смт Віньківці Віньковецького району Хмельницької області», вартість проекту тоді складала 11,2 млн. гривень. У 2019 році проводилось коригування, після якого сума проекту становить 32,2 млн.грн.

Це перехідний об’єкт. Роботи проводились у 2018-2019 роках, за цей період освоєно 7,4 млн.грн., в т.ч. кошти ДФРР – 6,4 млн.грн., кошти селищного бюджету – 1,0 млн.гривень.

На 2021 рік планується отримати з державного фонду регіонального розвитку 22,3 млн.грн. (розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.04.2021р. №297-р «Про інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2021 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку»), виділено співфінансування з селищного бюджету у сумі 1,5 млн.грн. та з районного бюджету – 1,0 млн.гривень.

Станом на 01 жовтня 2021 року освоєно 9,3 млн.гривень, в тому числі – 0,9 млн.гривень кошти селищного бюджету. На даний час будівництво триває.

Згідно з графіку виконання робіт виконано прокладання напірного каналізаційного трубопроводу, прокладання змивного трубопроводу,на 90% підключено КНС,об’язано електрикою, готове до відправки обладнання та біологічної очистки, виготовляється аеробний стабілізатор та дренажна насосна станція, запущено об’язку та прокладання трубопроводів до поставленого обладнання, до 30.10 заплановано прокласти кабелі електрообладнання, на 50% виконанні будівельні роботи та улаштування благоустрою, запуск об’єкту заплановано на кінець грудня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь