Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумки наради

Дата: 15.12.2021 13:31
Кількість переглядів: 508

ОСВІТА. Станом на 15.12 усі заклади освіти працюють у штатному режимі, 10 класів знаходяться на самоізоляції( 6-Віньковецький ліцей, 2- Женишковецький ліцей, 1- Подолянська гімназія, 1-Майдан-Олександрівський ліцей). Температурний режим в нормі, підвіз твердого палива забезпечений.

Підвіз здобувачів освіти забезпечений, підтримується зв'язок зі Службою місцевих автодоріг, старостами сіл, директорами щодо стану дорожнього покриття, аби врахувати усі можливі ризики.

До Нового року має бути завершено ремонт 3 поверху Віньковецького ліцею, діти зможуть повернутися до нормального режиму навчання.

БУДІВНИЦТВО ОЧИСНИХ СПОРУД. Завершуються роботи на об'єкті, робітники КП "Віньковецький комунсервіс" пройдуть навчання з експлуатації об'єкту.

НОВОРІЧНІ СВЯТА. Триває активна підготовка до проведення святкувань: заклади культури підготували насичену конкурсно-розважальну програму, працівники культури,БДЮТ та селищної ради готують яскраві декорації, вже розпочато роботу з оздоблення центральної площі, відкриття Новорічної ялинки традиційно відбудеться 19 грудня.

КУЛЬТУРА. Віньковецький центральний будинок культури готується до захисту народних колективів. 17.12 у Центральному будинку культури відбудеться творчий звіт народних колективів. Проводяться підсумкові академічні концерти у мистецькій школі. Готуються до новорічних святкувань.

СИТУАЦІЯ З COVID-19. За минулий тиждень на прийомі був 191

чоловік, 82 ПРЛ - тести показали позитивний результат, на амбулаторному лікуванні знаходиться 116 дорослих та 27 дітей.

ЗНЯТТЯ З БАЛАНСУ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ. Завершуються зустрічі начальника відділу ЖКГ та керівництва КП "Віньковецький комунсервіс" із жителями багатоквартирних будинків, щодо роз'яснення процедури списання з балансу багатоквартирних будинків та подальших шляхів управління цими будинками. Жителі 4 будинків вже звернулися у відділ ЖКГ за консультацією з підготовки установчих документів.

ДОРОГИ. Наступного року ремонти комунальних доріг громади буде проводити КП "Віньковецький комунсервіс". Закуплено нову комунальну техніку для цих робіт.

Також на нараді обговорювали фінанси, тендерні процедури закупівель на наступний рік, можливості та заходи із наповнення місцевого бюджету, фінансування закладів охорони здоров'я

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь