Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

 16 грудня відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 16.12.2021 16:50
Кількість переглядів: 934

 

 

На порядок денний винесено ряд питань. Першою доповідала начальник відділу фінансів, Іванна КУЗЬ про зміни до селищного бюджету на грудень 2021 рік. Розділили залишки  резервного фонду селищного бюджету на оплату енергоносіїв, водопостачання та водовідведення, заробітну плату, предмети  господарських та канцелярських товарів, оргтехніку для відділів, виплати населенню до Дня вшанування ліквідаторів на Чорнобильській АЕС, проведення експертизи з охорони праці, сертифікати введення в експлуатацію свердловини в селі Слобідка Охрімовецька.

Наступною виступала керуючий справами виконкому, Тетяна КОШАЙ щодо надання одноразової матеріальної допомоги. Напередодні, комісія з надання матеріальної допомоги розглянула усі звернення громадян і винесла на розгляд виконавчого комітету 15 заяв, що стосувалися надання фінансової підтримки на лікування та поховання. 

Далі доповідала начальник служби у справах дітей Оксана ПУКІВСЬКА, на розгляд виконавчого комітету були винесені такі питання: Про затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання малолітнього сина для його тимчасового виїзду за межі України, про  надання  дозволу на  посвідчення договору про  поділ спадкового майна між неповнолітніми, про надання дозволу матері на підпис  та  оформлення  документів   у сфері земельних відносин від імені малолітньої доньки, про затвердження висновку органу опіки та піклування Віньковецької селищної ради щодо усунення перешкод та визначення способу участі у вихованні та спілкуванні з дитиною. Попередньо усі питання були розглянуті та узгоджені на комісії у справах дітей.

 

Схвалено проєкт Програми організації та проведення заходів державного та  місцевого значення на 2022 рік. Метою програми є організації високого рівня проведення заходів з нагоди свят державного та місцевого значення, урочистих заходів з нагоди свят та пам’ятних подій, професійних та інших дат, організації дозвілля жителів та гостей громади. Усі заходи проводяться згідно з планом, визначення конкретних заходів використання коштів буде здійснено на підставі розпорядження голови та рішень виконавчого комітету.

 

Схвалено проєкти Програм розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Віньковецької селищної територіальної громади на 2022 рік. Реалізація цих програм стосуватиметься фінансування заходів із благоустрою, вивезення сміття, підтримка доріг в належному стані, забезпечення водопостачанням та вуличним освітленням  населених пунктів.

 

Схвалено проєкт Порядку оприлюднення інформації про діяльність комунальних підприємств. Усі комунальні підприємства мають вести свою діяльність прозоро та відкрито, вся інформація про діяльність, використання коштів, керівництво до 4.02.22 має бути розміщена на офіційному сайті комунального підприємства або офіційному вебсайті Віньковецької селищної ради.

 

Схвалено проєкт Програми утримання і розвитку автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури населених пунктів Віньковецької селищної ради на 2022 рік, реалізація програми буде спрямована на фінансування заходів з середнього поточного ремонту та експлуатації  комунальних доріг, закупівлю щебеню та будівельних матеріалів, послуги із розчищення та грейдерування вулиць.

 

Також надали дозвіл на видалення дерев, розглянули заяви щодо присвоєння адрес, закриття погосподарського номеру, надання дозволу на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, затвердження плану роботи виконавчого комітету Віньковецької селищної ради на 2022 рік.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь