Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 грудня відбулася XVI чергова сесія Віньковецької селищної ради

Дата: 22.12.2021 16:35
Кількість переглядів: 1008

Фото без опису

О 10:00 розпочалася крайня в цьому році передноворічна сесія Віньковецької селищної ради, на якій були присутні 22 з 26 депутатів. Також були запрошені старости, керівники структурних підрозділів ради, представники громадськості, преса. На порядок денний винесено 21 питання.

 

Першим, затвердили Положення програми організації заходів державного та місцевого значення на 2022 рік. Щороку, ця програма оновлюється, згідно з календарем офіційних свят України на сайті Верховної ради України та місцевих свят, в активній співпраці зі старостами та керівниками структурних підрозділів громади. Усі заходи проводяться згідно з планом, визначення конкретних заходів використання коштів буде здійснено на підставі розпорядження голови та рішень виконавчого комітету.

 

Далі, затвердили Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів, які націлені на покращення технічного стану житлового фонду, поліпшення стану дорожньо-транспортної інфраструктури населених пунктів громади, підвищення рівня якості послуг, що надаються населенню, покращення санітарного та естетичного стану населених пунктів селищної ради, забезпечення якісного зовнішнього освітлення вулиць, підвищення рівня якості послуг, що надаються населенню з питань благоустрою та санітарного очищення.   Фінансування Програми здійснюється коштом державного, обласного та місцевого бюджетів, коштів підприємств, установ, організацій, добровільних внесків юридичних осіб та громадян, інших коштів не заборонених законодавством. Обсяги коштів, необхідних для фінансування Програми є розрахунковими та в ході її виконання, Віньковецькою селищною радою можуть вноситись зміни як до Програми, так і до кошторисів витрат на її реалізацію.

Затверджено Програму утримання і розвитку автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури населених пунктів Віньковецької селищної територіальної громади на 2022 рік.

Програма націлена на покращення експлуатаційного стану доріг і вулиць комунальної власності, підвищення безпеки дорожнього руху. Мережа автомобільних доріг загального користування Віньковецької селищної територіальної громади  сягає понад 450 км, із них комунальної власності 380 км. На цей час експлуатаційний стан автодоріг комунальної власності потребує реалізації комплексу заходів спрямованих на проведення капітальних і поточно-середніх ремонтів дорожнього покриття, а також своєчасного обслуговування, що сприятиме забезпеченню належного експлуатаційного стану доріг та підвищенню безпеки дорожнього руху в цілому.Фінансування Програми здійснюється коштом державного, обласного та місцевого бюджетів, коштів підприємств, установ, організацій, добровільних внесків юридичних осіб та громадян, інших коштів не заборонених законодавством.

Затверджено Порядок оприлюднення інформації про діяльність комунальних підприємств Віньковецької селищної ради. Цей порядок розроблений з метою забезпечення відкритості та прозорості у діяльності комунальних підприємств Віньковецької селищної ради та їхніх службових осіб, інформування мешканців селищної територіальної громади про діяльність комунальних підприємств, їх фінансову та господарську діяльність, що підлягає обов’язковому оприлюдненню на офіційній вебсторінці (вебсайті) комунальних підприємств або на офіційному вебсайті Віньковецької селищної ради в мережі Інтернет, визначений цим Порядком.

Передали в господарське відання придбаний подрібнювач гілок AM-120Б Д-K PRO, придбану косарку роторна WIRAX-069 (1.65) з карданним валом КП «Віньковецький комунсервіс» Віньковецької селищної ради.Також затвердили звіт про експертну оцінку вартості комунального майна, надали згоду на проведення будівельних робіт в закладах освіти та ряд інших питань.

Після перерви депутати приступили до земельних питань.


 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь