Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

26.01. відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 31.01.2022 14:24
Кількість переглядів: 620

26 січня, під головуванням Віньковецького селищного голови Володимира Лужняка, відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Членами виконкому   розглянуто ряд питань порядку денного. Зокрема, опрацьовано проєкти рішень, які стосуються сфери бюджету селищної ради, освіти, цивільного захисту та інших першочергових питань.

Затвердили звіт про виконання селищного бюджету за 2021 рік та схвалили зміни до бюджету на 2022 рік на фінансування програм, на освіту (орг.техніку, обладнання та інвентар, паливно-мастильні матеріали для підвозу, співфінансування на капітальний ремонт стадіону «ЮНІСТЬ», на виготовлення проєктно-кошторисної документації по реконструкції теплопунктів в закладах освіти),  співфінансування зовнішніх мереж водогонів, оплату електроенергії, тощо.

Схвалили проєкти програм:

  • Комплексна програма мобілізації зусиль Віньковецької селищної ради, її виконавчих органів і Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області по забезпеченню реалізації державної міграційної політики на 2022-23 роки. Ця програма націлена на допомогу міграційній службі у придбанні оргтехніки та канцелярії, щоб уникнути закриття філії, аби наші жителі могли і далі отримувати послуги, такі як зміна чи отримання паспорту, зміна фотокартки тощо у Віньківцях.

  • Програма організації суспільно-корисних робіт для порушників,на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання громадських,суспільно-корисних робіт та кримінального покарання у вигляді громадських, суспільно корисних  робіт та перелік об’єктів для порушників на території Віньковецької селищної територіальної громади у 2022 році. Фінансування організації оплачуваних суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт, здійснюється за рахунок коштів селищного бюджету та інших, не заборонених законодавством джерел.

  • Програма організації проведення медичних оглядів громадян України на приписку до призовної дільниці, на строкову військову службу, кандидатів на військову службу за контрактом, офіцерів запасу за призовом та резервістів на навчальні збори Віньковецької селищної територіальної громади 2022-2023 роки. 

Затвердили план основних заходів цивільного захисту на 2022 рік, що передбачає заходи з удосконалення цивільного захисту селищної радиаходи з підготовки та визначення стану готовності до виконання завдань за призначенням органів управління, сил та засобів селищної ради, заходи з контролю за додержанням та виконанням вимогзаконодавства з питань техногенної та пожежноїбезпекизахистунаселення і територій віднадзвичайнихситуацій природного і техногенного характеру, заходи з підготовки керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту та населення до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Схвалили зміни проєкту Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій  техногенного та природнього характеру, забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Віньковецької селищної ради на 2021-2025 роки. Ці зміни пов’язані із розширенням заходів та завдань програми.

Схвалили проекти  стратегій розвитку закладів освіти Віньковецької  селищної ради. Стратегія розвитку визначає місію, візію та цілі діяльності закладу освіти, умови, які необхідні для їх досягнення, пріоритети та кроки, які керівництво й педагоги планують здійснити для досягнення визначених цілей, відповідно до принципів освіти та підготовки учнів до майбутнього життя. Розроблення стратегії розвитку закладу освіти відбувається з ініціативи його керівництва, адже формування стратегічного бачення розвитку школи — важлива частина роботи директора як управлінця та затверджується на педагогічній раді. Наступним етапом є затвердження стратегії виконавчим комітетом селищної ради. Після затвердження стратегії будуть доступні для ознайомлення на офіційних веб-сайтах закладів освіти та селищної ради.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, було питання про надання одноразової адресної грошової допомоги жителям Віньковецької громади. Окрім того, прийнято низку рішень щодо соціального та правового захисту дітей, про вирубку аварійних дерев та присвоєння(зміну) адресної нумерації тощо.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь