Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 15.02.2022 14:26
Кількість переглядів: 836

У вівторок 15 лютого, о 10:00 відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний винесено 5 питань, що стосувались життєдіяльності громади.

 

Спершу розглянули та підтримали питання про надання одноразової матеріальної допомоги. Попередньо на засіданні комісії із надання матеріальної допомоги розглянуто усі заяви від жителів. На розгляд виконкому винесено 13 звернень  що стосувалися надання одноразової матеріальної допомоги особам з інвалідністю, на реабілітацію та хімієтерапію для онкохворих, допомога військовослужбовцям, жителям, що знаходяться у скрутному становищі внаслідок непередбачуваних обставин.

 

Рішенням виконавчого комітету створено опікунську раду, з метою забезпечення соціально-правового захисту дітей, повнолітніх недієздатних осіб та осіб, дієздатність яких обмежена, повнолітніх осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права і виконувати обов’язки, відповідно до Правил опіки та піклування, затверджених спільним Наказом державного комітету у справах сім’ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999 № 34/166/131/88, статті 56 Цивільного Кодексу України, керуючись статтями 34, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Головою ради буде Лужняк В., також до складу входять спеціалісти відділу надання соціальних послуг, юрист, лікар, директор інклюзивно-ресурсного центру та представник від поліції.

 

Внесено зміни до складу робочої групи по розробці Стратегії розвитку Віньковецької громади. В мережі Фейсбук та на сайті громади було виставлено оголошення про можливість взяти участь у написанні стратегії розвитку нашої громади, троє жителів виявили бажання долучитися до її розробки - це Віктор ТКАЧ, Лариса МАТКОВСЬКА, Людмила МАЗУРКЕВИЧ, Олександр КИРНИЧКО, Валентина ПІДГУРНА, Лариса ШТАНЬКО.

 

Також внесено зміни до рішення «Про створення комісії із надання одноразової матеріальної допомоги» у зв’язку із реорганізацією відділу надання соціальних послуг та створенням Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг», виникла необхідність внесення змін до складу комісії.

 

Також прийняли рішення, що стосувалися поділу, присвоєння та зміни адрес.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь