Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

12 травня о 10:00 відбулося засідання виконавчого комітету. На порядок денний винесено 28 питань.

Дата: 16.05.2022 16:38
Кількість переглядів: 703

12 травня о 10:00 відбулося засідання виконавчого комітету. На порядок денний винесено 28 питань.

Фото без опису

 

Першою доповідала начальник відділу фінансів Іванна КУЗЬ стосовно затвердження бюджетного регламенту Віньковецької селищної ради. 

Бюджетний регламент Віньковецької селищної ради приймається щороку, це документ, у якому визначено порядок і строки складання, розгляду, затвердження бюджету, а також організація його виконання. Бюджетний регламент є основою для організації бюджетного процесу. 

Також члени виконавчого комітету підтримали рішення Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету за I квартал 2022 року по доходах у сумі 36 812 246,67 грн (в т. ч. за рахунок офіційних трансфертів  18 361 410,00 грн), по видатках в сумі  33 844 029,19 грн. 

Через правильне формування бюджету, враховуючи, що перших два місяці ми мали перевиконання бюджету - всі призначення виконуються.

Внесли зміни до селищного бюджету. Збільшили видатки загального фонду за рахунок вільного залишку, який утворився на 1.01.22 року  (кошти освітньої субвенції) на виплату заробітної плати освітянам. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів № 401 від 1 квітня 2022 року "Про спрямування коштів до резервного фонду державного бюджету"   зменшено обсяг освітянської субвенції  в межах 5 836 394  гривні, це зміни в дохідній частині.

При цьому відділом освіти, молоді та спорту приймаються усі можливі заходи економії аби  фінансувати заробітну плату в повному обсязі до кінця року.

Згідно, постанови Кабінету Міністрів від 10.03.2022 року №245 здійснено перерозподіл коштів державного бюджету, кошти з видатків, які планувалися ДФРР на реконструкцію стадіону "ЮНІСТЬ", кошти перерозподілено на благоустрій, ремонти доріг, підтримку медицини, культури, малозабезпечених верств населення, придбання орг.техніки, підтримку силових структур громади та району.

Затвердили  звіти про виконання фінансового плану  та зміни до фінансових планів комунальних підприємств. Відповідно до чинного законодавства усі комунальні підприємства селищної ради повинні щорічно та щоквартально затверджувати звіти про виконання фінансових планів.

Прийнято рішення Про надання одноразової матеріальної допомоги. До селищної ради, звернулися 9 осіб із проханням щодо надання матеріальної допомоги. На засіданні комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги прийнято рішення надати особам допомогу  у загальній сумі 13 300 гривень. Здебільшого, це  онкохворі та люди,  які потребують коштів на лікування.

Далі доповідала начальник служби у справах дітей Оксана ПУКІВСЬКА. Розглянуто питання «Про надання висновку органу опіки та піклування Віньковецької селищної ради щодо усунення перешкод та визначення способу участі батька  у вихованні та спілкуванні з дитиною», « Про надання висновку про доцільність позбавлення   батьківських   прав», «Про доцільність повернення на виховання малолітньої дитини» . Усі питання були попередньо розглянуті комісією у справах дітей.

Начальник відділу житлово-комунального забезпечення будівництва та архітектури виніс на розгляд виконавчого комітету питання «Про подання до Хмельницької обласної військової адміністрації переліків осіб,  що розмістили внутрішньо переміщених осіб, та визначення обсягу і  джерел компенсації за квітень 2022 року.» З 1 по 5 травня  звернулися із заявою про необхідність виплати компенсації за проживання 292 людини, які прихистили в себе 866 внутрішньо переміщених осібУсі ці дані, після затвердження буде передано до Хмельницької ОВА для здійснення нарахування виплат.

Також на засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення пов’язані із присвоєнням адресної нумерації, публічними закупівлями в умовах воєнного стану, і змінами до деяких рішень виконавчого комітету, що пов’язані із зміною складу комісій через кадрові зміни в апараті ради.

Фото без опису

 


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь