Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

#Економічний_фронт: податківці Віньковеччини фахово роз’яснюють платникам про сплату податків в умовах воєнного стану

Дата: 02.06.2022 10:58
Кількість переглядів: 540

У рамках програми комунікаційної співпраці з платниками податків начальник Віньковецької ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Андрій Щербанюк провів зустріч з керівником КП «Комунсервіс» Андрієм Мельником з обговорення основних напрямків роботи в поточному місяці, важливості наповнення бюджету.

Андрій Щербанюк відзначив, що наразі прийнято ряд законів, які мають на меті спростити ведення бізнесу, сприяти системній сплаті податків, зменшити податкове навантаження та покликані стимулювати ефективну роботу економіки у воєнний час.

Під час війни і податківці, і платники податків повинні забезпечувати фінансову сторону життєдіяльності держави, наповнювати державний бюджет, підтримувати Збройні Сили України.

Андрій Щербанюк згадав про перебіг деклараційної кампанії, обов’язок громадян задекларувати доходи, під час отримання яких не були сплачені податки до бюджету, а також про Порядок подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

Обговорено також основні зміни у податковому законодавстві, зокрема щодо Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15.03.2022 №2120-ІХ, Закону № 2142-IX, Закону № 1914-IX, Закону № 1946 тощо.

Також, у ході діалогу йшлося й про обов’язковість погашення податкового боргу, декларування доходів громадян, проблемні питання застосування РРО тощо.

«Загалом кожного разу платники піднімають чимало актуальних питань щодо ведення бізнесу та сплати податків. Важливо, що вони отримують ґрунтовні і фахові консультації. На сьогодні головний акцент робимо на тому, аби спільно тримати економічний фронт. Це запорука досягнення результату і досягнення миру», - зазначив посадовець.

ДПС у Хмельницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь