Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Забезпечення потерпілих на виробництві технічними та іншими засобами реабілітації

Дата: 07.06.2022 13:34
Кількість переглядів: 403

Одним із напрямків діяльності фахівців Фонду соціального страхування України є забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання за рахунок коштів Фонду технічними та іншими засобами реабілітації, а саме: протезно-ортопедичними виробами, засобами пересування, спеціальними засобами для самообслуговування, особистого догляду, орієнтування, спілкування та обміну інформацією (далі – ТЗР).

В Деражнянському відділенню управління виконавчої дирекції Фонду в Хмельницькій області відповідно кожного року направляються потерпілі до протезно-ортопедичних підприємств для забезпечення їх протезно-ортопедичними виробами.

Нагадуємо, що механізм надання вищезазначеної послуги визначено Положенням про забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, затвердженого постановою правління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України від 25.03.2008 року №23.

Необхідність у забезпеченні потерпілих ТЗР визначають медико-соціальні експертні комісії з розробленням індивідуальної програми реабілітації.

Для взяття на облік для забезпечення ТЗР потерпілі на виробництві подають до відділень управління виконавчої дирекції Фонду (за місцем зберігання справ про страхові виплати) наступні документи:

-         заяву за встановленою формою;

-         копію висновку МСЕК про встановлення інвалідності;

-         копію індивідуальної програми реабілітації, затвердженої МСЕК.

На підставі отриманих документів фахівці відділень управлінь Фонду соціального страхування України видають потерпілому направлення на забезпечення протезно-ортопедичними виробами (з урахуванням установлених строків їх експлуатації та відповідно до укладених договорів з протезно-ортопедичними підприємствами). Якщо потерпілий потребує забезпечення іншими ТЗР, спеціалістами відділень управлінь проводиться робота з укладення договору між відділенням та підприємством-постачальником (виробником) з метою забезпечення потерпілого необхідним ТЗР.

 

Деражнянське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України

в Хмельницькій області 32200, м. Деражня, вул. Подільська, 1  тел./факс: (03856) 2-19-86,

e-mail: dera.km@fssu.gov.ua

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь