Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся виконком

Дата: 16.06.2022 15:19
Кількість переглядів: 549

10 червня  відбулося засідання виконавчого комітету. На порядок денний винесено 14 питань, які стосувалися благоустрою, бюджету, соціальних виплат, дозвілля дітей тощо.

Першою доповідала начальник відділу фінансів Іванна КУЗЬ, із питаннями "Про внесення змін до Програми фінансової підтримки та внески до статутного капіталу комунального підприємства "Віньковецький комунсервіс" на 2022 -2024 роки" та   "Про внесення змін до селищного бюджету". 

Частину коштів, які були заплановані на співфінансування реалізації проєкту "Капітальний ремонт стадіону ЮНІСТЬ" перенаправили на поповнення статутного капіталу Віньковецький комунсервіс на придбання техніки для здійснення ремонту доріг громади. 

Виділили кошти на придбання паливно-мастильних матеріалів, захисного одягу, взуття, засобів захисту та запчастин для автомобілів для місцевої пожежної охорони. Також перерозподілили кошти на інші галузі.

Члени виконавчого комітету заслухали доповідь начальника відділу житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури Леодніда КОЛІСНИКА "Про надання до Хмельницької ОВА переліків осіб, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, та визначення обсягу і джерел компенсації за травень".  

«Станом на сьогодні в громаді проживає понад 700 внутрішньо переміщених осіб. Виплати особам, що прихистили внутрішньо переміщених осіб поки що надійшли тільки за березень. З 1 по 5 червня приймали заяви від жителів, що прихистили в себе в домівках ВПО. Усі ці дані, після затвердження буде передано до Хмельницької ОВА для фінансування виплат» - прокоментував ситуацію Леонід КОЛІСНИК.    

Також розглянули питання щодо надання одноразової матеріальної допомоги. Цього місяця надійшло лише 4 заяви від жителів. 

Нагадаємо, що попередньо усі звернення виносяться на розгляд комісії із надання одноразової матеріальної допомоги. Згідно з Положенням про надання одноразової матеріальної допомоги  звертатися можна один раз в рік: жителю потрібно написати заяву до якої додається довідка від лікаря, копія перших сторінок паспорта та індифікаційного коду, та рахунок з банку і довідка від  старости.


Також розглянуто рішення «Про надання дозволу на надання послуг у сфері прокату товарів для спорту та відпочинку на території смт Віньківці». Усе літо будуть здійснювати прокат машинок в парку та на площі.  

«Про надання дозволу на надання послуг у сфері розваг на території смт Віньківці». Надали дозвіл на організацію Квест гри для дітей. Також зазначимо, що організатори надали 10 безплатних білетів для дітей з сімей найуразливіших категорій.

Прийнято рішення "Про надання дозволу на проведення робіт з благоустрою" - розглянуто заяву жителя Віньковець,  який за власний кошт планує зробити водовідведення та благоустрій частини вулиці.

Також членами виконкому підтримано рішення «Про надання ордера на квартиру», «Надання дозволу на видалення дерев на території с.Осламів», надання дозволу на підпис та оформлення документів від імені малолітньої дитини, про присвоєння адресної нумерації, затверджено план роботи виконавчого комітету на ІІ півріччя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь