Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася ІХ сесія

Дата: 21.07.2021 10:26
Кількість переглядів: 125

21.07.2021 о 9:00 в залі засідань Віньковецької селищної ради розпочалося ІХ пленарне засідання сесії селищної ради.

Спершу, депутати заслухали звернення жителів села Пирогівка з приводу розгляду їх заяв та прийняття рішень по земельних питаннях. При  прийняті рішень  із земельних питань, депутати керуються затвердженою Програмою розвитку земельних відносин Віньковецької селищної ради на 2021-2023 роки. Староста сіл Петрашівка і Пирогівка виступила з уточненням, що рішення надати земельні ділянки жителям приймала тодішня сільська рада на основі наявної на той момент програми, тому Мудрик В.П звернулась до депутатів із пропозицією повторно розглянути ці заяви. Голова громади  запропонував детально вивчити та розглянути ці питання ще раз на наступній сесії, депутати та представники громади підтримали ініціативу.

Депутати заслухали інформацію начальника відділення поліції Гоми О.П. щодо роботи поліції, а також директора багатопрофільної лікарні Ковальського С.В. щодо застосування тарифів на медичні послуги, які діють на території селищної ради.

Далі приступили до розгляду питань порядку денного. Першим питанням було розгляд депутатського запиту Яна Стецюка щодо звернення жителів села Петрашівка стосовно встановлення вежі мобільного зв’язку(додається).

Скасували рішення виконавчого комітету за зверненням жительки смт Віньківці щодо самочинного будівництва. Відповідно до рекомендацій головного архітектора області, дане рішення є нікчемним. Для здійснення будівництва, рішення виконкому не потрібне, оскільки для цього потрібен будівельний паспорт та дозвіл на початок будівельних робіт.

Затвердили звіт про виконання селищного бюджету за перше півріччя та внесли зміни до селищного бюджету на 2021 рік. Також внесли зміни в рішення, що стосується структури та штатної чисельності комунальної установи громади.

Також прийняли рішення щодо процедури відчуження комунального майна. Погодили умови укладання договорів оренди комунального майна та орендної плати. Також депутати виступили із пропозицією функціонування на території громади цілодобової аптеки, або ж можливості роботи кількох аптек в такому графіку почергово.

Внесли зміни до плану регуляторної діяльності Віньковецької селищної ради, а саме до включено питання щодо правил благоустрою.

Прийнято зміни до Програми поводження із земельними ресурсами, що стосувались надання земельних ділянок учасникам АТО та ООС та Положення про відшкодування витрат громадян  за виготовлення технічної документації..  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь