Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася XXVIII позачергова сесія

Дата: 23.11.2022 11:46
Кількість переглядів: 181

Розглянули «Програму відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що надаються КП «Віньковецький комунсервіс» на 2022-2024 роки» . Виступив директор КП «Віньковецький комунсеріс» А.МЕЛЬНИК : «Тариф на водопостачання станом на сьогодні 15,90 гривень для населення, за фактичними розрахунками він повинен становити 29,90 грн. В літній період комунальне підприємство за рахунок надання послуг з ремонту доріг, ще якось могло забезпечити себе, в зимовий ж період ми змушені просити фінансової підтримки, адже ціни на пальне, запчастини тощо значно зросли, тому і собівартість наданих послуг збільшилась»

«Так, як у період воєнного стану недоречно підіймати тарифи, тому закликаю депутатів прийняти рішення щодо виділення 290 тисяч, для до фінансування різниці в тарифах на водопостачання та водовідведення. Маємо підтримати наше комунальне підприємство аби послуги для населення і далі надавалися вчасно та безперебійно»- додав голова громади В.ЛУЖНЯК.

Далі виступала І.КУЗЬ. Розглядали зміни до селищного бюджету, перенесення асигнувань в межах головних розпорядників коштів, що стосувалися оплати праці та комунальних послуг, забезпечення пільгових категорій населення, поповнення матеріального резерву для запобігання надзвичайним ситуаціям.

«Першочерговим завданням селищної ради на сьогодні є готовність до будь-яких викликів та надзвичайних ситуацій. Ми поповнюємо матеріальний резерв для того аби закупити буржуйки, аби у випадку довготривалого вимкнення електропостачання наші пункти обігріву (Пункти незламності) змогли приготувати їжу та гарячі напої. Також необхідно створити запас пального для генераторів, які будуть забезпечувати діяльність Пунктів незламності та об’єктів критичної інфраструктури.» - прокоментував голова громади В.ЛУЖНЯК.

Члени виконкому схвалили зміни до селищного бюджету та затвердження Програми відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що надаються КП «Віньковецький комунсервіс» на 2022-2024 роки» , депутати також підтримали це рішення. Також прийняли рішення «Про затвердження Плану діяльності Віньковецької селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік» та внесли Зміни до рішення сесії від 25.02.1021 № 6-4/2021.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь