Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ФОРМУВАЛЬНЕ ОЦІНЮВАННЯ - МОДЕЛЬ ОСВІТИ, ОРІЄНТОВАНОЇ НА РЕЗУЛЬТАТ

Дата: 29.11.2022 08:24
Кількість переглядів: 127

Що таке формувальне оцінювання, чому воно потрібне учням і які основні виклики – такі питання були у віртуальному колі обговорення педагогів Віньковеччини під час проведення КУ ЦПР ПП ВСР 16 листопада 2022 року вебінару з проблеми «Формувальне оцінювання та його основні виклики». Захід проводився за методичної підтримки завідувачки НМЦ професійного розвитку керівних та педагогічних працівників установ і закладів дошкільної та загальної середньої освіти ХОІППО КОШКИ ОКСАНИ АНАТОЛІЇВНИ. Цільовою аудиторією були керівники закладів освіти та вчителі, які викладають предмети в 5-х класах НУШ ЗЗСО Віньковецької селищної ради.

Оксана Анатоліївна з опорою на нормативні документи компетентно проконсультувала, як заповнювати сторінки класного журналу в 5-х класах, надала методичні рекомендації щодо ведення щоденника спостережень, предметно роз’яснила, як здійснювати контроль групи результатів навчання в розрізі кожного навчального предмета, на конкретних прикладах проілюструвала цілі формувального оцінювання крізь призму культури оцінювання в закладах освіти. Усі учасники вебінару отримали вичерпні відповіді питання, які стосуються філософії формувального оцінювання, інструментів та методики формувального оцінювання, практичної складової реалізації формувального оцінювання. 

Директором КУ ЦПР ПП ВСР Саврій С. Г. надано рекомендації щодо самоосвіти із зазначеного питання, сформовано портфоліо матеріалів, запропонувала пройти безкоштовний курс на EdEra «Оцінювання без знецінювання» та покрокову інструкцію із «Освіторії» «Як оцінювати без оцінок: покрокова інструкція сучасного вчителя»

Педагоги Віньковеччини вдячні Кошці Оксані Анатоліївні за конкретні поради та компетентні настанови на шляху вдосконалення професійної траєкторії кожного вчителя як майстра Нової української школи через заземлення філософії формувального оцінювання навчальних досягнень учнів 5-6 класів, які здобувають освіту відповідно до нового Державного стандарту базової середньої освіти.

Портфоліо матеріалів8.jpg7-.jpg9.pngВізитка вебінару_16.11.22.jpg8.png2.jpg


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь