Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СЕСІЯ ТА ВИКОНКОМ: ПІДСУМКИ

Дата: 13.12.2022 14:02
Кількість переглядів: 84

Основними питаннями, які схвалили на виконкомі та винесли на розгляд сесії були:

1.Зміни до бюджету.

Завдяки досягненню перевиконання дохідної частини вдалось збільшити видаткову частину бюджету на 2 млн 255 тис. грн. Також здійснено перерозподіл наявних асигнувань, у зв'язку з економією коштів.

Внесено зміни до бюджету з метою забезпечення Відділу освіти, молоді та спорту паливно-мастильними матеріалами, адже підвіз здобувачів освіти на початку наступного року має здійснюватись вчасно та без перешкод. Також здійснено дофінансування з місцевого бюджету на виплату заробітної плати педагогам, які перебувають на службі в ЗСУ.

Завдяки внесеним змінам спрямовано кошти на Багатопрофільну лікарню для закупівлі польових термосів (для забезпечення підвозу хворим гарячої їжі та напоїв, на випадок довготривалого відімкнення електроенергії) та холтер -монітора ЕКГ (для добового моніторингу функції серця).

950 тисяч спрямовано на покриття різниці вартості в тарифах. На минулій сесії була прийнята Програма відшкодування різниці в тарифах на водопостачання та водовідведення задля забезпечення діяльності комунального підприємства "Віньковецький комунсервіс" та його спроможності.

направлено кошти на облаштування Алеї українських патріотів. Планують встановити пам'ятні знаки в пам’ять про кожного бійця Віньковеччини, що загинули в російсько-українській війні.

направлено кошти, що залишились із субвенції на заходи із соціально -економічного розвитку для придбання комунальної техніки. Кошти субвенції з частковим дофінансуванням використають для закупівлі сміттєвоза. З придбанням техніки планують здійснювати збирання сміття, не тільки в центрі громади, але й по селах, за умови вчасної сплати за послуги.

Також завдяки перерозподіленню асигнувань, фінансування усіх захищених статтей видатків буде здійснено в повному обсязі.

2.Прийнято зміни до Програми організації та проведення заходів державного та місцевого значення на 2022 рік, у зв’язку із інфляцією передбачено збільшити суму фінансування.

3.Затверджено Програму перспективного розвитку КНП «Віньковецька багатопрофільна лікарня на 2022-2026 роки.

Також на виконкомі схвалили Проєкт селищного бюджету на 2023 рік. Який буде прийнято на черговій сесії селищної ради, після розгляду постійними депутатськими комісіями.

Усі рішення сесії можна знайти на офіційному сайті в розділі "Офіційні документи"

На зображенні може бути: 16 людей, люди сидять, люди стоять та текст

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь