Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумки тридцять п’ятої чергової сесії

Дата: 26.04.2023 15:18
Кількість переглядів: 418

На порядок денний винесено 12 питань, що стосувались:

Бюджету. Прийняті рішення про  внесення змін до цільових бюджетних програм, затвердження Програми підтримки діяльності управління соціального захисту населення Хмельницької РДА на території Віньковецької громади (програма фінансової підтримки прийнята задля того аби наші жителі і надалі продовжували отримувати послуги соціального захисту за місцем проживання), зміни до селищного бюджету (кошти вільного залишку спрямували на благоустрій, будівництво водогону в с.Подолянське, заходи із землеустрою, заробітню плату освітянам, покращення надання соціальних послуг, підтримку публічної безпеки і порядку: придбання  камер відеоспостереження, оновлення та ремонт орг.техніки).

Поводження з комунальним майном. Рішенням депутатів надано дозвіл на списання основних засобів КНП «Віньковецька БЛ», передачу матеріальних цінностей (LED-ламп для покращення вуличного освітлення) КП «Віньковецький комунсервіс», про дострокове розірвання договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності (у зв’язку із ліквідацією юридичної особи, що здійснювала оренду).

Також прийнято рішення «Про визнання гуманітарною допомогою товарів». У міжсесійний період громада отримала допомогу Хмельницької РВА, Агенції регіонального розвитку, ХОБФ «Подільська Перлина» та Фонду Міжнародної Солідарності. Усю допомогу для потреб багатодітних сімей з-поміж ВПО було роздано КУ «Центр надання соціальних послуг». Допомогу у вигляді генераторів буде роздано на старостати селищної ради, для облаштування Пунктів незламності.

Надання адміністративних послуг. Внесено зміни до переліку адміністративних послуг – незабаром в ЦНАП Віньковецької селищної ради можна буде отримати послуги: державна реєстрація народження, державна реєстрація шлюбу та державна реєстрація смерті. Для виконання цих функцій  внесено зміни до структури Віньковецької селищної ради посада спеціаліста відділу житлово-комунального господарства ліквідована – натомість відкрита вакансія у відділі надання адміністративних послуг.

Також було розглянуто блок земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь