Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підсумки 36 сесії

Дата: 22.05.2023 17:15
Кількість переглядів: 376

На порядок денний винесено 29 питань з основного блоку та блок земельних питань.

Своїм голосом депутати підтримали:

ДЕПУТАТСЬКІ ЗАПИТИ.

В міжсесійний період до селищної ради надійшли відповіді на депутатські звернення з минулих сесій щодо освітньої субвенції та діяльності церков, центр управління якими знаходиться в країні-агресорі.

Також депутатський корпус підтримав ініціативу депутатки Данілової Л.М  та 125 жителів с. Калюсик щодо звернення до АТ "Хмельницькобленерго" та Міністерства енергетики України щодо роз'яснення побудови нових ліній електропередач. 

БЮДЖЕТ ГРОМАДИ,

Внесено зміни до цільових бюджетних програм, затверджено Програму поліпшення матеріального забезпечення дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування Віньковецької селищної ради  на 2023 – 2027 роки та погашення заборгованості за 2020-2022 роки та  Програму відшкодування витрат на проведення профілактичних медичних оглядів соціальних працівників комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Віньковецької селищної ради на 2023-2027 роки.

Внесено зміни до селищного бюджету на 2023 рік:  

- кошти вільного залишку спрямували на відшкодування коштів за проходження щорічного медичного огляду соціальних працівників,  придбання квітів для урочистих подій та вшанування героїв.

- збільшено видатки загального фонду за рахунок перевиконання дохідної частини на оплату праці освітянам та соц.працівникам,  придбання енергозберігаючих лампочок і миючих та господарських товарів для закладів освіти,  виплати одноразової грошової допомоги  дітям-сиротам і дітям позбавлених батьківського піклування, а саме випускникам навчальних закладів Віньковецької селищної ради,  з метою виготовлення проектно-кошторисної документації та експертизи на капітальний ремонт (термомодернізація) закладу дошкільної освіти ясла-садок №1, завершення поточних ремонтів закладів культури,  заміни підлоги в класі хореографії, благоустрій. 

-прийнято рішення перенести асигнування в межах головних розпорядників коштів : на придбання продуктів харчування, на придбання корекційного обладнання для занять, а саме апарату автоматичного одягання бахіл «Клінтопер», на оплату відряджувальних витрат,  Програму "Громадський бюджет Віньковецької селищної ради на 2022-2024 роки", придбання шиферу для поточного ремонту старостинських округів та селищної ради, канцелярського приладдя та паперу, на оплату заробітної плати робітникам по благоустрою території громади,  на встановлення пам’ятників на алеї Слави та поточний ремонт площі Шевченка.


ДІЯЛЬНОСТІ  ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ.

Прийнято рішення "Про внесення змін до статутів закладів освіти:  Великоолександрівська гімназії, Майдано-Олександрівський  ліце, Дашковецький заклад дошкільної освіти ясла-садок "Пізнайко", Майдано–Олександрівський заклад дошкільної освіти ясла – садок  «Сонечко» Віньковецької селищної ради Хмельницької області.

Також прийнято Положення про конкурс на визначення опорного закладу задля формування ефективної мережі перспективних освітніх закладів.

РОЗРОБКУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ.

Прийнято рішення "Про розроблення проекту стратегії розвитку Віньковецької  територіальної громади на період до 2027 року." Нагадуємо, що до повномасштабного вторгнення рашистів селищною радою вже було запущено процес створення стратегії. Сьогодні спільно із U-LEAD ми відновлюємо роботу над розробкою головного стратегічного документа громади: створена ініціативна група по розробці Стратегії розвитку, проведено два установчі засідання, триває процес анкетування жителів громади та представників бізнесу. Якщо бажаєте долучитися до процесу створення Стратегії розвитку та вам небайдужа доля нашої громади - заповніть анкету за посиланням. Ваша думка важлива для нас!

ПОВОДЖЕННЯ З КОМУНАЛЬНИМ МАЙНОМ.

Прийнято рішення Про передачу матеріальних цінностей з балансу Віньковецької селищної ради на баланс  КП «Віньковецький комунсервіс» Віньковецької селищної ради, Про передачу основних засобів з балансу Віньковецької селищної ради на баланс  відділу культури та туризму Віньковецької селищної ради, Про взяття на баланс автомобіля, отриманого у вигляді гуманітарної допомоги, Про взяття на баланс майна в рамках проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», Про виключення об’єкта комунальної власності з Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Віньковецької селищної ради та включення об’єкта комунальної власності до Переліку першого типу об’єктів   комунальної власності Віньковецької селищної ради для передачі в оренду на аукціоні, Про затвердження звітів про експертну оцінку вартості комунального майна, Про  внесення змін до рішення сесії селищної ради від 22.04.2021 р. №18-6/2021, Про внесення змін до рішення від 01.12.2020 р.  № 4-1/2020, Про внесення змін до переліку Першого типу об'єктів оренди комунальної власності  Віньковецької селищної ради, Про передачу водогонів на баланс КП «Віньковецький комунсервіс» Віньковецької селищної ради, Про завершення приватизації  шляхом викупу 
об’єкта малої приватизації комунальної власності
Віньковецької селищної територіальної громади.

ПРОЦЕДУРНІ ПИТАННЯ.

Прийнято рішення Про внесення змін до положення про Відділ надання соціальних послуг Віньковецької селищної ради у зв'язку із втратою актуальності деяких пунктів. Про зміни до структури селищної ради (без зміни кількості посад).

Також прийнято рішення про зміни до Положення Центру надання адміністративних послуг. 

ВАЖЛИВО. Додано посаду головного спеціаліста Центру надання адміністративних послуг, за яким буде закріплено  функції реєстрації актів цивільного стану (одруження, народження та смерті).

Після перерви депутати приступили до розгляду земельних питань.

На зображенні може бути: текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь