Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДКРИТТЯ ГРАНІТНОГО МЕМОРІАЛУ ЗАГИБЛИМ ВОЇНАМ НА АЛЕЇ УКРАЇНСЬКИХ ПАТРІОТІВ

Дата: 23.05.2023 16:04
Кількість переглядів: 371

СЬОГОДНІ, 23 ТРАВНЯ У ДЕНЬ ГЕРОЇВ ВІДБУЛОСЯ ВІДКРИТТЯ ГРАНІТНОГО МЕМОРІАЛУ ЗАГИБЛИМ ВОЇНАМ НА АЛЕЇ УКРАЇНСЬКИХ ПАТРІОТІВ

15 воїнів захисників віддали свої життя в боях за незалежність України.. Наш обов'язок - зберегти пам'ять про Героїв новітньої історії заради майбутнього поколінь. Цвіт нашого народу, його славні сини, які у розквіті сил віддали свою молодість, і, найдорожче, життя:

Лемешов Михайло Федорович
Миколайчук Дмитро Васильович
Кутковський Вячеслав Володимирович
Рембач Ігор Васильович
Корольчук Сергій Васильович
Протас Віктор Борисович
Кушнір Анатолій Володимирович
Волошин Руслан Вікторович
Коцур Володимир Петрович
Цуцман Юрій Сергійович
Самойлов Алім Олексійович
Козак Андрій Іванович
Леонов Сергій Олександрович
Шкринда Володимир Володимирович
Кобилецький Станіслав Дмитрович

Сьогодні ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю наших земляків, які загинули при виконанні службового обов’язку за Україну, полягли у бою.
До слова, з нагоди встановлення пам'ятних меморіалів були запрошені Віньковецький селищний голова Володимир ЛУЖНЯК начальник 9 відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Олександр МЕЛЬНИК, слова підтримки від імені близьких загиблих мовила сестра Героя Михайла ЛЕМЕШЕВА Катерина СТАНІСЛАВОВА, яка приїхала із Харкова, та розповіла присутнім про жахи, які творить росія там, про життя в окупації, про героїзм наших солдатів, які сміливо дають відсіч ворогу, про важливість пам'яті про загиблих...

Освятити меморіали було запрошено Благочинного Віньковецького округу Отця Ярослава.

Катерина ЛАВРОВА прочитала зворушливих до глибини душі авторський вірш, Ігор КУКУРУДЗА, Ліана ВОЙТОВИЧ та Наталія КОСАРЄВА заспівали пісні, які торкнулися найтонших струн серця, відтворили усю гаму з болю, злості, сліз і надії, які живуть в кожному. Ведучі Лариса ОХРІМОВСЬКА ТА Ліана ВОЙТОВИЧ, гідно провели цей емоційно важкий захід, щиро та бувало, не стримуючи сліз...Як кожен учасник сьогоднішнього відкриття.

Діти і дорослі несли квіти й лампадки до пам'ятних знаків Героїв, чимало людей прийшли вшанувати подвиг захисників...

Та серед запрошених були й надважливі люди саме для Героїв: їхні матері, батьки, брати, сестри, діти, племінники, близькі друзі, колеги, знайомі... Їхніми гіркими слізьми плаче вся Україна, яка зараз виборює свою незалежність і немає права здатися.

У цій війні важливий кожен. Адже, після нашої Перемоги. Ми маємо відбудувати країну, бути гідними патріотами своєї землі, пам'ятати Героїв, які тепер назавжди молоді.

Тож йдучи Алеєю патріотів - поставте квіти до Меморіалу Героїв, або ж просто зупиніться і віддайте шану тим, завдяки кому ми всі зараз можемо жити.

Герої не вмирають, допоки ми пам'ятаємо! Слава Україні! Героям слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь