Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працюй та навчайся завдяки ваучеру

Дата: 14.06.2023 14:45
Кількість переглядів: 101

 

Хмельницька обласна служба зайнятості пропонує громадянам безоплатно підвищити свій освітньо-кваліфікаційний рівень, пройти перепідготовку чи підвищити кваліфікацію.  Ваучер на навчання - документ встановленого зразка, який видається деяким категоріям громадян для здобуття нового фаху або підвищення кваліфікації за вже набутою спеціальністю, а роботодавцеві дозволяє отримати персонал з необхідною кваліфікацією.

Обирати місце навчання можна з-поміж професійно-технічних та вищих закладів освіти, підприємств, установ та організацій, які мають ліцензію на провадження такого виду діяльності. На сьогодні завдяки ваучеру можливе навчання за  123 професіями та спеціальностями. Серед них: бетоняр; штукатур; муляр; продавець непродовольчих товарів, продавець продовольчих товарів, молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими; монтажник з монтажу сталевих та залізобетонних конструкцій; слюсар будівельний; електромонтер з ремонту та обслуговування апаратури та пристроїв зв’язку; дорожній робітник; біотехнології та біоінженерія; гірництво; деревообробні та меблеві технології; дизайн; дошкільна освіта; економіка; енергетичне машинобудування; залізничний транспорт; інформаційні системи та технології; комп’ютерні науки; маркетинг; мікро- та наносистемна техніка; озброєння та військова техніка; тощо. 

Вартість ваучера не може перевищувати 10-кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, на сьогодні - це майже 27 тис. грн. Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то роботодавець або фізична особа доплачує різницю самостійно.

Подати документи на отримання ваучера можна онлайн, або прийти у філію Хмельницького обласного центру зайнятості чи її структурний підрозділ.

До відома: з початку року більше 80 осіб з Хмельницької області отримали ваучер на навчання.

Детальніше про послугу читайте на сайті Державної служби зайнятості в рубриці «Ваучер».

Консультації за номером телефону (096)045-60-10, або пишіть нам у телеграм-чат «Підтримка ДСЗ Хмельницький». 

Молодь на ринку праці Бучаччини – Бучацька міська рада (територіальна  громада)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь