Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУВСЯ ВИКОНКОМ 

Дата: 19.06.2023 16:11
Кількість переглядів: 88

16.06.2023р. о 9:00 год під головуванням Володимира ЛУЖНЯКА відбулося засідання виконавчого комітету. На порядок денний винесено 21 питання. За результатами виконкому прийнято рішення, що стосувались:

селищного бюджету: схвалено проєкт  змін до селищного бюджету на 2023 рік, проєкт Програми з висвітлення діяльності Віньковецької селищної ради на 2023–2025 роки, проєкт Програми підтримки діяльності Хмельницького районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Хмельницькій області з метою покращення профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Віньковецької ТГ на 2023-2025 роки.

надання матеріальної допомоги: одноразову матеріальну допомогу на поховання, у зв'язку із складним матеріальним становищем, на лікування, на закупівлю твердого палива отримають 22 особи, що попередньо написали заяви та надали відповідний перелік документів, на розгляд засідання цільових комісій.

надання адміністративних послуг: затверджено перелік інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що стосуються архітектури (надаються відділом надання адміністративних послуг Віньковецької селищної ради).

стратегічного та поточного планування:  прийнято рішення про створення  робочої групи з підготовки проєкту Стратегії розвитку  Віньковецької селищної територіальної громади на період до 2027 року,   "Про Затвердження плану роботи виконавчого комітету Віньковецької селищної ради на друге півріччя 2023 року" 
змін складу деяких комісій, у зв'язку із кадровими змінами в структурі селищної ради.

соціального захисту та малолітніх дітей.

безбар'єрності: прийнято рішення "Про створення комітету забезпечення доступності інвалідів та інших мало мобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

відносин у сфері нерухомості: "Про подання до Хмельницької обласної військової адміністрації переліків осіб,  що розмістили внутрішньо переміщених осіб, та визначення обсягу і  джерел компенсації за  травень 2023 року", "Про постановку на квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування", "Про присвоєння (зміну адресної нумерації).

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь