Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

12 серпня, відзначили День молоді у Віньковецькій громаді

Дата: 14.08.2023 12:04
Кількість переглядів: 90

Щорічно, підтримавши ініціативу молодіжних об’єднань і організацій, в останню неділю червня Україна відзначала День молоді.

29 липня 2021 року, з урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України - щоб підтримати інтеграцію української молоді до європейської спільноти, стара радянська традиція нарешті пішла в минуле, Указом Президента № 333/2021 святкування Дня молоді перенесено на 12 серпня.

Цьогоріч, підтримавши ініціативу Віньковецький центральний будинок культури, Волонтерський підрозділ Віньковецького ліцею "Шалені бджілки " Віньковецька селищна рада прийнято рішення відзначати день усіх молодих та активних в рамках благодійного заходу - плетіння маскувальних сіток для наших захисників.

Сітка потрібна скрізь. Все, що може бути замасковано, має бути замасковано. Це підвищує шанси на життя. У будь-який момент знаходження на передовій, і на фронті взагалі. При будь-яких діях.

Маскувальна сітка – це життя. Сітка дозволяє маневрувати і перегруповуватися так, що ворог може тільки припускати, де саме зараз перебувають «ось ті два БМП і ось той мінометний взвод».

Сітка дає можливість переміщатися по позиціях і між позиціями зі значно меншим ризиком потрапити під снайперський вогонь.

В рамках заходу, сектретар селищної ради Алла ОЛЕНДРА, вручила Подяку Волонтерському підрозділу Віньковецького ліцею "Шалені бджілки" та зазначила:

"Ви робите важливу справу - допомагаєте нашому війську, залучаєте дітей та молодь до підтримки волонтерського руху власним прикладом. Дякуємо вам за небайдужість, активну громадську позицію, невтомність і патріотизм."

На заході сплели 2 маскувальні сітки, які передадуть нашим воїнам. Подібні ініціативи будуть мати продовження - слідкуйте за оновленнями в соціальних мережах та обов'язково ДОЛУЧАЙТЕСЬ, адже ПЕРЕМОГА - це кожен маленький крок, що її наближає!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь