Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СТВОРЕННЯ БЕЗПЕЧНИХ УМОВ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ – НАДВАЖЛИВЕ ЗАВДАННЯ 2023-2024 Н.Р ЯК ЗАПОРУКА ЯКІСНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ"

Дата: 22.08.2023 10:45
Кількість переглядів: 376

"СТВОРЕННЯ БЕЗПЕЧНИХ УМОВ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ – НАДВАЖЛИВЕ ЗАВДАННЯ 2023-2024 Н.Р ЯК ЗАПОРУКА ЯКІСНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ" - навколо такої теми 21 серпня 2023 року були згуртовані 30 керівників закладів освіти ВІНЬКОВЕЧЧИНИ під час вебінару Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області.

Управлінський захід буде проведено в консультативному онлайн-режимі за участі Тетяни Василівни ДУПЛЯК, начальника відділу позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області.

СЬОГОДНІШНІ УМОВИ ВИМАГАЮТЬ МОБІЛЬНОСТІ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ – переконана спікер вебінару. На вебінарі була акцентована увага на дотримання чинного законодавства керівниками закладів освіти в умовах правового режиму воєнного стану.

ПРОАНАЛІЗОВАНО нормативно-правове забезпечення освітнього процесу у 2023-2024 н.р.; функції педагогічної ради ЗЗСО як колегіального органу управління закладом освіти; порядок схвалення-затвердження документів закладу освіти; розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти; самооцінювання освітніх та управлінських процесів.

ПРОКОМЕНТОВАНО методичні рекомендації щодо окремих питань здобуття освіти в закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану в Україні (наказ МОНУ 563 від 15.05.2023 р.)

ЗВЕРНУТО УВАГУ на моніторингове дослідження щодо стану підготовки закладів освіти до роботи у 2023-2024 н.р., яке буде проводитися у період з 11 вересня по 29 вересня 2023 року.

УМОТИВОВАНО керівників закладів освіти проаналізувати типові порушення вимог законодавства у сфері загальної середньої освіти, складові освітнього процесу, які потребують удосконалення.

ЗАПРОПОНОВАНО керівникам закладів освіти розуміти основні тенденції задля забезпечення якісної освіти в ЗЗСО та в ЗДО. Дякуємо Тетяні Василівні ДУПЛЯК за ЧІТКІ РОЗ’ЯСНЕННЯ, ДОСТУПНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ, ВИЧЕРПНІ НАСТАНОВИ щодо організованого початку нового навчального року як запоруки якісного освітнього процесу.

КЕРІВНИКУ НА ЗАМІТКУ із виступу-презентації Дупляк Т. В.: https://drive.google.com/drive/folders/1TitrDGod5a4DohaQpclZjwy7- qvFNPG1?usp=sharing

Фото без описуФото без описуФото без опису

Світлана САВРІЙ, директорка КУ ЦПР ПП ВСР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь