Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СТВОРЕННЯ БЕЗПЕЧНИХ УМОВ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ – НАДВАЖЛИВЕ ЗАВДАННЯ 2023-2024 Н.Р ЯК ЗАПОРУКА ЯКІСНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ"

Дата: 22.08.2023 10:45
Кількість переглядів: 350

"СТВОРЕННЯ БЕЗПЕЧНИХ УМОВ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ – НАДВАЖЛИВЕ ЗАВДАННЯ 2023-2024 Н.Р ЯК ЗАПОРУКА ЯКІСНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ" - навколо такої теми 21 серпня 2023 року були згуртовані 30 керівників закладів освіти ВІНЬКОВЕЧЧИНИ під час вебінару Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області.

Управлінський захід буде проведено в консультативному онлайн-режимі за участі Тетяни Василівни ДУПЛЯК, начальника відділу позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області.

СЬОГОДНІШНІ УМОВИ ВИМАГАЮТЬ МОБІЛЬНОСТІ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ – переконана спікер вебінару. На вебінарі була акцентована увага на дотримання чинного законодавства керівниками закладів освіти в умовах правового режиму воєнного стану.

ПРОАНАЛІЗОВАНО нормативно-правове забезпечення освітнього процесу у 2023-2024 н.р.; функції педагогічної ради ЗЗСО як колегіального органу управління закладом освіти; порядок схвалення-затвердження документів закладу освіти; розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти; самооцінювання освітніх та управлінських процесів.

ПРОКОМЕНТОВАНО методичні рекомендації щодо окремих питань здобуття освіти в закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану в Україні (наказ МОНУ 563 від 15.05.2023 р.)

ЗВЕРНУТО УВАГУ на моніторингове дослідження щодо стану підготовки закладів освіти до роботи у 2023-2024 н.р., яке буде проводитися у період з 11 вересня по 29 вересня 2023 року.

УМОТИВОВАНО керівників закладів освіти проаналізувати типові порушення вимог законодавства у сфері загальної середньої освіти, складові освітнього процесу, які потребують удосконалення.

ЗАПРОПОНОВАНО керівникам закладів освіти розуміти основні тенденції задля забезпечення якісної освіти в ЗЗСО та в ЗДО. Дякуємо Тетяні Василівні ДУПЛЯК за ЧІТКІ РОЗ’ЯСНЕННЯ, ДОСТУПНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ, ВИЧЕРПНІ НАСТАНОВИ щодо організованого початку нового навчального року як запоруки якісного освітнього процесу.

КЕРІВНИКУ НА ЗАМІТКУ із виступу-презентації Дупляк Т. В.: https://drive.google.com/drive/folders/1TitrDGod5a4DohaQpclZjwy7- qvFNPG1?usp=sharing

Фото без описуФото без описуФото без опису

Світлана САВРІЙ, директорка КУ ЦПР ПП ВСР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь