Віньковецька селищна рада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

40-ва сесія селищної ради: коротко про важливе

Дата: 29.08.2023 08:19
Кількість переглядів: 70

На порядок денний винесено 13 питань з основного блоку та блок земельних питань. На сесію прибуло 18 депутатів із 26 обраних.

Сесію розпочали із доповіді секретаря ради Алли ОЛЕНДРИ щодо відповіді на запити депутатів. Зокрема, відповіді надійшли від керівництва «Хмельницьобленерго» та Міністерства освіти, молоді та спорту.

Прийнято зміни до селищного бюджету: направлено кошти на облаштування укриттів, на поточні ремонти старостинських округів, придбання канц.товарів для дітей пільгових категорій, на придбання стержнів Шанса для багатопрофільної лікарні, на придбання твердопаливних котлів для закладів соціальної сфери, на поточний ремонт водогону у селі Калюсик тощо.

Виділено субвенцію військовій частині на проведення ремонту техніки, на допомогу сім'ям загиблих військовослужбовців, виділено субвенцію для Високопільської громади, що знаходиться на Херсонщині на відновлення наслідків від аварії на Каховській ГЕС,

Затверджено Перелік платних послуг КЗ "Центральний будинок культури" Віньковецької селищної ради. Введено платні послуги на кінопоказ фільмів, прокат сценічних костюмів, взуття та реквізиту, надання послуг в оренду приміщення, вечори відпочинку та дискотеки, театральні вистави та постановки.

З’явилися послуги для молодят та на проведення свят: проведення обряду весілля, виїзне проведення обряду весілля, театралізоване проведення весіль, днів народжень, віншувань громадян селища.

Внесено зміни до рішення сесії № 10-5/2021 від 25.03.2021 року, до Переліку платних послуг Віньковецької БЛ. Додано послугу «Процедура інгаляції в соляній кімнаті», тариф на послуги без урахування ПДВ - 132,00 грн.

Прийнято рішення «Про визнання гуманітарною допомогою товарів». В міжсесійний період надійшла допомога від ХОБФ «Подільська перлина», отримувачем якої був Центр надання соціальних послуг, допомога роздана потребуючим.

Також прийнято рішення «Про передачу матеріальних цінностей з балансу селищної ради на баланс КП «Віньковецький комунсервіс», йдеться про закуплені сміттєві баки для парку «Центральний»

Прийнято рішення про дострокове припинення повноважень депутатки БІЛОУС Марії Іванівни.

Також прийнято ряд кадрових рішень, розглянули процедурні зміни до цільових бюджетних Програм, Прийнято Положення про порядок найменування та перейменування об'єктів топонімії у Віньковецькій громаді.

Далі депутати узялися до розгляду питань земельного блоку.

Детальніше ознайомитися з рішеннями сесії та результатами по іменного голосування можна на сайті селищної ради в розділі «Офіційні документи» у встановлений законодавством строк.

На зображенні може бути: текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь